AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Előkamra választása.

Előkamra nélkül a dízelmotorok hatásfoka alacsonyabb, mint ennek a megoldásnak az alkalmazásával, ezért igen fontos alkatrész a motorblokk részek, autó motor tömítések között. Az előkamra teszi lehetővé a hengerekbe kerülő üzemanyag és levegő keverék tökéletesebb égését. Ez egy osztott égésteret jelent, vagyis itt az előkamrába fecskendezik be az üzemanyag 25-40 százalékát.

Előkamra műküdése és hibái

A sűrítési ütemben az előkamrába befecskendezett üzemanyag meggyullad és részben elég. A keletkezett nagy nyomás következtében a gáz a fő égéstérbe áramlik, ahol tökéletesen porlasztódik és magas hatásfokkal ég el. Amikor arról beszélünk, hogy az előkamrában nagy nyomás keletkezik...


Keresse meg autójához megfelelő terméket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Előkamra

Autó előkamra felépítése
... és innen a fő égéstérbe került üzemanyag kiváló porlasztása miatt az égés tökéletesebb, egyben meg is fogalmazzuk az előkamra hiba fő okát is. A nagy nyomás és magas hőmérséklet következtében az előkamra leggyakoribb meghibásodása a megrepedése, ami oda vezet, hogy a gáz megszökik a repedésen az előkamra teljesítménye a töredékére csökken.

Előkamra repedés esetén cserélni kell, vásároljon kedvező árakon!

Mivel a kamra repedése nem ritka, ezért a jobb javítás érdekében az előkamra az osztott kamrás égésterű motorokban elkülönül a hengertől, vagyis a fő égési tértől. Ez lehetővé teszi, hogy meghibásodása, megrepedése esetén nem kell az egész hengert javítani, elég a cseréje is. Az autó márkájához és típusához alkalmazkodó előkamra beszerzése autóalkatrész webáruházunk vagy szervizünk közbeiktatásával a legcélszerűbb. Ezzel a megoldással kordában tartható az előkamra ár. Hogy milyen magas az előkamra ár a kocsink esetében az a gyártótól is függ. Mint ahogy ezzel együtt az előkamra minősége is. A német Febi Bilstein világviszonylatban is vezető szerepet játszik az előkamra gyártásában. Ezek a kifejezetten kiváló minőségű előkamrák számos gépkocsimárkához készülnek. Utángyártottak ugyan, de minőségben vetekednek az eredeti alkatrészekkel.