AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Előkamra választása.

Előkamra nélkül a dízelmotorok hatásfoka alacsonyabb, mint ennek a megoldásnak az alkalmazásával. Az előkamra teszi lehetővé a hengerekbe kerülő üzemanyag és levegő keverék tökéletesebb égését. Ez egy osztott égésteret jelent, vagyis itt az előkamrába fecskendezik be az üzemanyag 25-40 százalékát.

Előkamra műküdése és hibái

A sűrítési ütemben az előkamrába befecskendezett üzemanyag meggyullad és részben elég. A keletkezett nagy nyomás következtében a gáz a fő égéstérbe áramlik, ahol tökéletesen porlasztódik és magas hatásfokkal ég el. Amikor arról beszélünk, hogy az előkamrában nagy nyomás keletkezik...


Keresse meg autójához megfelelő előkamrát:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


... és innen a fő égéstérbe került üzemanyag kiváló porlasztása miatt az égés tökéletesebb, egyben meg is fogalmazzuk az előkamra hiba fő okát is. A nagy nyomás és magas hőmérséklet következtében az előkamra leggyakoribb meghibásodása a megrepedése, ami oda vezet, hogy a gáz megszökik a repedésen az előkamra teljesítménye a töredékére csökken. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Előkamra repedés esetén cserélni kell, vásároljon kedvező árakon!

Mivel az előkamra repedése nem ritka, ezért a jobb javítás érdekében az előkamra az osztott kamrás égésterű motorokban elkülönül a hengertől, vagyis a fő égési tértől. Ez lehetővé teszi, hogy meghibásodása, megrepedése esetén nem kell az egész hengert javítani, elég az előkamra csere is. Az autó márkájához és típusához alkalmazkodó előkamra beszerzése autóalkatrész webáruházunk vagy szervizünk közbeiktatásával a legcélszerűbb. Ezzel a megoldással kordában tartható az előkamra ár. Hogy milyen magas az előkamra ár a kocsink esetében az a gyártótól is függ. Mint ahogy ezzel együtt az előkamra minősége is. A német Febi Bilstein világviszonylatban is vezető szerepet játszik az előkamra gyártásában. Ezek a kifejezetten kiváló minőségű előkamrák számos gépkocsimárkához készülnek. Utángyártottak ugyan, de minőségben vetekednek az eredeti alkatrészekkel.