AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Csapágy készlet választása.

Csapágykészlet segítségével lehet a legegyszerűbben újjá varázsolni egy autó főalkatrészeinek, így például a motorblokk alkatrészek esetében a szerelvények csapágyazását.

A csapágykészlet alkalmazási területe

A csapágykészlet akkor hasznos, amikor egy-egy főalkatrész alkatrészeinek cseréje során a csapágyak cseréje is szükségessé válik. Ilyenkor tanácsos nem csak egy-két jól láthatóan megkopott, elhasználódott csapágyat cserélni, hanem az összeset. Joggal lehet ugyanis az feltételezni, hogy a többi is ezekhez hasonlóan elhasználódott már. Nem érdemes újra a szervizbe menni, amikor némi késéssel a most jónak látszóak adják fel a szolgálatot. A csapágykészlet egyébként a megfelelő csapágyak beszerzését is megkönnyíti.


Keresse meg az autójához megfelelő csapágy készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A csapágykészlet nem csak csapágyakból áll

Csapágy készletEgy-egy csapágykészlet nem csak csapágyakat tartalmaz, sőt, az is lehet, hogy a készletben csak egy csapágyat találunk, de mellette ott lesznek a csapágycseréhez szükséges segédalkatrészek. Ezek jellemzően alátétek és tömítések, de csavarok, csapok és egyebek is lehetnek. Ezeknek a járulékos alkatrészeknek a külön megrendelése egy csapágycsere alkalmával ugyancsak komplikált és felesleges is, hiszen pont ennek elkerülésére van a csapágykészlet, ami egyébként akkor sem drágább az egyenkénti beszerzésnél, ha nem minden elemét használjuk fel.