AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Bütyköstengely agy választása.

A bütyköstengely agy a motorblokk egyik nagyon fontos alkatrésze. Motorblokk alkatrészből több is van az autókban, és pozitívumuk, hogy minden autómárka és típus esetében ugyanazok a funkcióik, illetve a konstrukcióik, tehát csak abban áll a különbségük, hogy dízeles vagy benzines motorhoz vásárol bütyköstengely agyat. Ezeket az alkatrészeket alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban széles kínálatban találhatja meg. További motorblokk alkatrészek és motor tömítések is elérhetőek áruházunkban!

Mi a különbség a benzines, illetve dízeles motorok között?

A benzines motorok legfontosabb eleme a henger, amelyből négy darab is akar egy autóban. Ezekben a hengerekben ég el az üzemanyag, és az energia megmozgatja a dugattyúkat amelyek a tengelyeket hajtják, és így jön létre a forgó mozgás a vertikális mozgásból. Ehhez gyújtógyertyát szoktak használni, viszont a dízeles motorok esetében már nem. A dízeles motorok is négyütemű motorok, viszont ezek úgy működnek, hogy nagy erővel beszívják a levegőt, és a hatalmas nyomás, illetve magas hőmérséklet miatt magától is begyullad, tehát nem lesz szükség a gyertyára az üzemanyag égetéshez. 


Keresse meg az autójához megfelelő bütyköstengely agy alkatrészeket:


Bütyköstengely agy alkatrész cseréje és az utángyártott alkatrészek

Bütyköstengely agyA bütyköstengely agy alkatrész cseréje igen egyszerűnek tűnhet külső szemmel, viszont alapos odafigyelést és tapasztalatot is igényel, éppen ezért nem érdemes magán akciókba kezdeni csak azért, mert spórolni akar, hiszen később ráfizethet, ha rosszul szereli be az alkatrészt. Tehát ha úgy érzi, hogy elhasználódott a bütyköstengely agy, akkor vezessen el egy autószervizbe ahol orvosolják a problémát. Ha spórolni szeretne, akkor utángyártott alkatrészt szerezzen be egy új helyett, hiszen az utángyártott bütyköstengely agyak sokkal olcsóbbak az eredeti termékeknél, viszont kinézetük és minőségük is teljes mértékben megegyezik.