AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Alsó tömítéskészlet választása.

Alsó tömítéskészlet felhasználásával a legegyszerűbb a tömítések vagy motorblokktömítések cseréje. Erre nem csak akkor kell sort keríteni, ha konkrétan a tömítésben észlelünk hibát, de minden esetben akkor is tanácsos, ha a motorblokkot más problémák miatt szereljük szét. További motorblokk alkatrészek és autó motor tömítések elérhetőek webáruházunkban!

Az alsó tömítéskészlet felhasználása

Az alsó tömítéskészlet előnye, hogy valamennyi tömítés egy gyártótól származik, azonos minőségű. Egyszeri cseréjükkel elkerülhető, hogy az egyes tömítések eltérő időpontban használódjanak el, így többször kelljen tömítést cserélni.


Keresse meg autójához megfelelő motor alsó tömítéskészletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Alsó tömítéskészletNagymértékben függ a tömítések minőségétől, hogy a motorblokkhoz milyen időközönként kell hozzányúlni, ezért érdemes márkás tömítéskészletet vásárolni. Ilyen felső kategóriás tömítő termékei vannak például a német Elring gyárnak.

Alsó tömítéshibát jelző jelenségek

Az egyik legszembetűnőbb jele az alsó tömítés hibájának, hogy a motor túlmelegszik, nincs megfelelő ereje, egyenetlenül jár, ingadozó az alapjárat, túl sok olajat fogyaszt, a kipufogóból kiáramló égéstermék kék színű, a motorból fogy a víz, fehér füst, gőz látszik. Abból is erre lehet következtetni, ha a vízcsövek kemények, a rendszerben túlnyomás van, a kiegyenlítőtartályon át kinyomja a vizet.