AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Adagoló tömítés választása.

Adagoló tömítés alkalmazásával lehet elérni, hogy az üzemanyag adagoló szerkezet illesztési pontjainál a nagy nyomás ellenére se szökjön meg az üzemanyag. További motorblokk alkatrészek, autó motor tömítés termékeinket keresse áruházunkban!

Az adagoló tömítés szerepe

Az adagoló tömítést az autó üzemanyag adagolójánál, vagy más néven a befecskendezőjénél használják. Mivel a korszerű adagolók nagy nyomáson működnek, vagyis az üzemanyag és a levegő keverékének létrehozásához és a kellő porlasztáshoz extrém nyomást hoznak létre, az adagoló tömítésnek komoly igénybevételt kell kiállnia.


Keresse meg autójához megfelelő adagoló tömítést:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ehhez járul hozzá, hogy az üzemanyagokba ma már rendre számos adalékot is kevernek, amelyek egyike-másika agresszív vegyi anyagokat is tartalmaz, amelyek káros hatást fejtenek ki a tömítésre.

Az adagoló tömítés készlet

Adagoló tömítés

Gyakran az adagoló tömítést, mivel nem egy és nem egyforma méretű tömítésről van szó, adagoló tömítés készletben forgalmazzák. Ebben megtalálható az összes olyan tömítés, amelyet egy adagoló szétszerelésekor kiszerelünk belőle. Bármiért is szedtük szét az adagolót, általános szabály, hogy összeszerelésekor valamennyi tömítését újra kell cserélni, még akkor is, ha látszólag egyik-másik teljesen újnak tűnik, rajta semmilyen károsodásnak, deformálódásnak nyoma nincs. Ezzel nem csak felesleges bosszúságot takarítunk meg, de költséget is, mivel egy hibás tömítés miatt az adagoló újbóli szétszedése aránytalanul nagy és felesleges kiadást jelent.