AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Adagoló teleszkóp választása.

Adagoló teleszkóp biztosítja a motor befecskendező rendszerében, hogy ne zuhanjon be a motor fordulatszáma, ha a vezető hirtelen leveszi a lábát a gázpedálról. Ezzel az adagoló kímélhető és élettartama növelhető. További motorblokk alkatrészek, autó motor tömítések áruházunkban!

 

Az adagoló teleszkóp működése

 

Az adagoló teleszkóp amolyan segédalkatrész, amely mechanikusan csökkenti a vertikális mozgás sebességét az egyik vagy a másik irányban. Az autók üzemany befecskendező rendszeréhez szerelt adagoló teleszkóp – miközben minimális hatással van a gázpedál mozgására, amikor gyorsítunk – a gázpedál elengedésekor azt szolgálja.... 


Keresse meg az autójához megfelelő adagoló teleszkópot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy a gázpedál ne álljon vissza túl gyorsan az eredeti helyzetébe, mert akkor visszazuhanna a motor fordulatszáma. A teleszkóp csak fokozatosan, csillapított sebességgel hagyja visszafelé mozogni a pedált.

 

Adagoló teleszkóp cseréje

 

Autó fordulatszám mérő A cseréje akkor válik aktuálissá, amikor azt tapasztaljuk, hogy nem tölti be a funkcióját, nem lassítja, vagy nem eléggé a gázpedál visszaállását eredeti állapotába. Ez nem csak kényelmetlen vezetés közben, de nem használ az adagoló rendszernek sem. Oka egyszerű: a teleszkópoknak, akár gázzal, akár rugóval működnek van egy élettartama, van az az igénybevétel, ami után már nem működik elég jól. Vagy a rugó fáradt el, vagy a gáznyomása csökkent, esetleg valamilyen mechanikus hiba akadályozza a mozgását. Az adagoló teleszkópot általában nem szokás javítani, cserére szorul.