AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ültető rugó szett választása.

Ültető rugó szett felhasználásával lehet a legsikeresebben kicserélni az autóban ezeket az alkatrészeket, amelyek feladata, hogy gondoskodjanak a karosszéria és az úttest között megkívánt távolság rugalmas tartásáról.

Az ültető rugó szett előnyei

Az ültető rugó szett előnye, hogy megvásárlásával egy csapásra birtokába kerülünk a megfelelő mennyiségű rugónak és minden egyébnek, amire az ültető rugók cseréjénél szükségünk lehet. Egy ilyen cserére normál körülmények között ritkán kerül sor, de annál gyakoribb eljárás az autó tuningolásakor.


Keresse meg autójához megfelelő ültető rugó szettet::


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A megváltoztatott, jellemzően rövidített ültető rugók ugyanis közelebb engedik a karosszériát a talajhoz, amivel lényegesen megnövelik a stabilitását, főleg éles kanyarok esetén. A jobb kanyarstabilitást szolgálja az is, ha az új ültető rugók keményebbek a széria rugóknál. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az ültető rugók különleges minőségűek

Az ültető rugók különleges eljárással készülnek és számos ellenőrzési fázison esnek át, mielőtt az autó alá kerülnek. Általában egy életre szóló garanciát adnak a gyártók rájuk, azaz előbb kerül az autó a bontóba, mint sem hogy az ültető rugót cserélni kellene. Ez természetesen nem vonatkozik az extrém esetekre, amikor az egyébként elnyűhetetlen alkatrészeket olyan kihívás elé állítjuk, aminek már azok sem tudnak megfelelni. Ilyen lehet például egy nagyobb karambol is, amikor a traumatikus terhelést már ezek az alkatrészek sem élik túl.