AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Toronycsapágy készlet választása.

Toronycsapágy készlet könnyíti meg a megkopott, meghibásodott toronycsapágy cseréjét. A szett tartalma egy darab toronycsapágy és egy toronyszilent. Rendeléskor, fontos, hogy jobb- vagy baloldali készletre van-e szükség.

A toronycsapágy ritkán hibásodik meg

A toronycsapágy készlet birtokában a legtöbb autómárkánál könnyen és rövid idő alatt elvégezhető a toronycsapágy cseréje. Erre akkor van szükség, ha a kormánymű irányából kopogó hangot hallunk, amit éles kattogó hang egészít ki kormányzáskor. Ezekből együtt lehet arra következtetni, hogy a toronycsapággyal van gond.


Keresse meg autójához megfelelő Toronycsapágy készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Egyébként a toronycsapágy készlet meghibásodása nem tartozik a gyakori esetek közé, akár azt is mondhatnánk, hogy ritkán fordul elő. Bizonyos autómárkánál, mint például a BMW majdnem teljesen kizárt, de vannak olyan konstrukciójú autók, ahol ennél azért lényegesen gyakoribb problémaként jelentkezik. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A toronycsapágy készlet vásárlásakor körültekintően kell eljárni

Toronycsapágy készlet kedvező árakon autójához.

A toronycsapágy készlet feladata a gólyaláb felfüggesztés mozgatása, a kormányzás elősegítése, az első tengelyre nehezedő rugózott tömeg hordozása. A csapágyazásra azért van szükség, mert a kormányzásnál a rugós tag együtt mozog a kerékkel. Alul az alsó gömbfej képes elmozdulni, felül a rugós tagon a toronycsapágy készlet. Mivel a kormányzásról van szó, nem szabad hosszú ideig hibás toronycsapágy készlettel közlekedni. A csapágy cseréjénél a megfelelő kiválasztásához nem elég megadni a kocsi márkáját, típusát és évjáratát. A biztos megoldás, ha az alvázszámot is csatoljuk a toronycsapágy készlet megrendeléséhez. Ennek alapján tudja a kereskedő egyértelműen azonosítani a szükséges alkatrészt, amely vagy baloldali, vagy jobboldali lehet.