AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengéscsillapító ütköző választása.

Lengéscsillapító ütköző akadályozza meg, hogy a lengéscsillapító a karosszériához ütődjön. Az ütköző gumiból készül, hogy a lengéscsillapító ne sérüljön meg. Ebből következően előbb, vagy utóbb elhasználódik és cserére szorul.

A lengéscsillapító ütközőből is érdemes a jobbat megvenni

A lengéscsillapító ütköző nem tartozik a drága alkatrészek közé és nem is nehéz kicserélni. A csere egészen rövid idő alatt akár otthon is elvégezhető. Mégis sokan takarékosak és olcsóbb, gyengébb minőségű, utángyártott lengéscsillapító ütközőt vásárolnak.


Keresse meg autójához megfelelő Lengéscsillapító ütközőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ezzel úgy járnak, mint minden más olcsó és gyenge minőségű alkarésszel, vagyis rövid időn belül új lengéscsillapító ütközőt vehetnek és akkor egy kis fejszámolás után kiderül, hogy megérte volna a drágábbat, de jobb minőségűt hazavinni. Lengéscsillapító ütköző alkatrészeknél a legfontosabb ugyanis nem a körültekintő gyártás, amit adott esetben egy utángyártó is hozni tud, hanem a felhasznált gumi minősége, amit viszont már nem mindig. Tekinse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Ha elkopott, cserélni kell a lengéscsillapító ütközőt

Lengéscsillapító ütköző alkatrészek webáruház

Az már telesen világos, hogy az elkopott lengéscsillapító ütközőt a lengéscsillapítók védelme érdekében a lehető leggyorsabban ki kell cserélni, hogy a védelem helyreálljon. Az azonban már nem annyira, hogy a silányabb minőségű lengéscsillapító ütköző nem csak hamarabb kopik el és szorul cserére, hanem akkor sem nyújt kellő védelmet, amikor még új állapotba van. Ez elsősorban abból adódhat, hogy a rosszabb minőségű gumi nem képes kellő erős ellenállást biztosítani és megvédeni a lengéscsillapítót az ütközés okozta kopástól, sárüléstől, ami – mire eljutunk az lengéscsillapító ütköző cseréjéhez -, talán már végzetes károsodáshoz is vezethet.