AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengéscsillapító porvédő készlet választása.

Lengéscsillapító porvédő készlet segítségével lehet teljessé tenni a lengéscsillapító felújítását. A lengéscsillapítók védelmének legfontosabb eleme ugyanis a lengéscsillapító porvédő, amit párban, készletben szokás cserélni.

A lengéscsillapító porvédő készlet jól szolgálja a lengéscsillapító védelmét

A szabály egyszerű: minden esetben, amikor valamilyen okból lengéscsillapítót cserélünk, gondolkodás nélkül, szinte automatikusan cseréljük le a lengéscsillapító porvédőket is. Ahogyan a lengéscsillapítót, úgy ezt is párban érdemes, oldalanként.


Keresem meg autójához megfelelő Lengéscsillapító porvédő készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ez nem jelenti azt, hogy a porvédő cseréjével meg kellene várni, amíg a lengéscsillapítók is megérnek a cserére. A helyzet ugyanis az, hogy új lengéscsillapító porvédő készlet felhelyezésére akkor is szükség lehet, amikor a lengéscsillapítók még hibátlan állapotban vannak, de a porvédő agresszív anyag, olaj és más vegyszer, vagy mechanikus erő ráhatására megsérül. Tekintse meg további kínálatunkat is!

Miért fontos, hogy a lengéscsillapító porvédő készlet kiváló állapotban legyen?

Lengéscsillapító porvédő készlet kereső

A lengéscsillapító porvédő készlet alapvető funkciója, hogy a lengéscsillapító csatlakozási pontjainál védje az ottani mozgó és egyben rögzítő szerelvényelemeket a portól, de a nedvességtől is. Sőt minden olyan szennyeződéstől, ami – így, vagy úgy -, kárt tehet ezekben az elemekben a korrózió, vagy akárcsak a mechanikus ráhatás útján is. A hibás lengéscsillapító porvédő készlet, nem jól záró, így kellő védelmet nem nyújtó porvédő a lengéscsillapítók gyorsabb kopásához, azok meghibásodásához, a vezetési biztonság csökkenéséhez és nem várt kiadáshoz vezethet, mivel a lengéscsillapító cseréje drágább mulatság egy új lengéscsillapító porvédő készlet cseréje ajánlott.