AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lengéscsillapító porvédő választása.

A lengéscsillapító porvédő ha kiszakad és szennyeződés kerül a lengéscsillapító szár és szimering közé, akkor a lengéscsillapító élettartama drasztikusan lerövidül és csökken a hatásfoka is. Olcsó alkatrész, nem éri meg vele spórolni, ha cserélni kell.

Lengéscsillapító porvédő kereső webáruház!

A lengéscsillapító porvédő megóvja a lengéscsillapítót a mechanikai szennyeződésektől. Védi lengéscsillapító szárat a külső szennyező anyagoktól, például a portól, víztől, sártól. A szakemberek szerint semmit nem ér az új lengéscsillapító beszereltetése, ha sérült, szakadt porvédő kerül rá.


Keresse meg autójához megfelelő lengéscsillapító porvédőt!


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az ütköző bakok pedig, amelyek általában a porvédő részét képezik, a lengéscsillapító belső szerkezetét védik a leütközéstől. Nem érdemes a lengéscsillapító porvédő árán spórolni, mert a lengéscsillapító élettartama függ tőle. A jótállás keretében sem veszik vissza a porvédő gumiharang hiányosságai miatt elkopott szárú lengéscsillapítót, arra hivatkozva, hogy nem szakszerűen volt szerelve, hiába új. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Lengéscsillapító porvédő csere.

A homok, a por, a sár ugyanis erős csiszoló anyag, így nagyon hamar elkoptatja az illesztéseket, és már folyik is az olaj a lengéscsillapítóból. Az ilyen esetekben az egyetlen célravezető megoldás a lengéscsillapító porvédő csere. Figyelem: a lengéscsillapító porvédő nem jár az új lengéscsillapítókhoz, a lengéscsillapító porvédőt külön kell megvásárolni. Szerencsére szinte minden autósboltban akad lengéscsillapító porvédő eladó. A lengéscsillapító porvédő ára azonban általában nem magas, így annak a beszerzése nem jelent csak néhány ezer forintos kiadást. Persze a lengéscsillapító porvédő ár is a minőségtől függ.