AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Futóműállító csavar választása.

Futóműállító csavar szolgál a futómű dőlésszögének beállítására. Rendkívül egyszerű megoldás, mivel az eljárás lényege, hogy a futóműbeállító csavart egyszerűen az eredeti csavar helyére helyezzük.

A futóműbeállító csavar működési elve

A futóműbeállító csavar azon a nagyon egyszerű, már-már primitív elven működik, hogy a futómű beállításához szükséges paramétereket a futómű beállító csavarnak az eredeti csavar helyére csavarásával érjük el. Ez természetesen azt is jelenti, hogy az ilyen beállító csavarokat szigorúan az adott márka, ...


Keresse meg autójához megfelelő Futóműállító csavart:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...megfelelő évjáratához kell igazítani, ennek ismeretében kell beszerezni, továbbá figyelembe kell venni, hogy első, vagy hátsó futómű megfelelő paramétereit akarjuk-e elérni a csavar felhelyezésével. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Miért fontos a jól beállított futómű?

Az autó futóművét, felfüggesztéseit használat közben különböző behatások, traumák érik. Ezek megváltoztatják a kerék összetartását, dőlését, tehát a korábbi beállítását. A vezetés biztonsága érdekében is fontos, hogy a futómű helyesen legyen beállítva. A rosszul beállított futóművel közlekedő autó vezetése fárasztó és nem biztonságos, mivel állandó kormánykorrigálást igényel menet közben. A rossz futómű beállítás terheli, koptatja a gömbfejeket, a kerék csapágyakat, a felfüggesztéseket, a lengéscsillapítót, ezzel jelentősen rontja a gépkocsi úttartását a kanyarban, de egyenes úton is, egyben növeli az üzemeltetési költségeket.