AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Futómű biztósító lemez választása.

A futómű a lengéscsillapítóval és az autórugókkal együtt azért dolgozik, hogy az autó mindig egyenletesen haladjon az úton biztonságosan, de ez valóban csak akkor történhet meg, ha mind a három alkatrész összhangban van. A futómű alkatrészei közé tartozik a futómű biztosító lemez, a futómű javító készlet, a futómű csavar, valamint a futómű készlet is, és ezeket meg lehet vásárolni minden alkatrész üzletben, illetve alkatrész webáruházban is, ráadásul itt egy végtelenül széles kínálattal találhatja szemben magát.

A futómű biztosító lemez jelentősége

A futómű biztosító lemez azért annyira elengedhetetlen a futómű szempontjából, mert mivel a neve is mutatja, ez az a lemez, amely a futóművet biztosítja, vagyis azt hogy stabil legyen az autó alja és így egyenletesen tudjon haladni az úton anélkül, hogy sérülés keletkezne az autó alján. Ha a futómű biztosító elem meghibásodik, akkor azonnal el kell vezetni egy autószervizhez, mert emiatt komoly balesetek is bekövetkezhetnek, épp ezért a futómű és alkatrészeire különösen oda kell figyelni. A Swag kínálatában például minőségi futómű biztosító lemezt lehet kapni, amelynek beépítési oldala kétoldali és első tengelyes, tömege pedig 0,021 kg.


Keresse meg az autójához megfelelő futómű biztosító lemezt: 


A futómű biztosító lemez cseréje

 

 

Ha észreveszi, hogy a futómű biztosító lemez hibás, akkor azonnal érdemes keresni egy megbízható szerelőt vagy autószervizt, ahol rendelkeznek a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy ki tudjanak cserélni egy ilyen lemezt, hiszen bár ez a procedúra egyszerűnek tűnik, mégsem az, és szükséges, hogy a futómű biztosító lemez hibátlanul legyen felfüggesztve. Futómű biztosító lemezt utángyártott formában is lehet kapni, amelyek esztétikailag és minőségben is ugyanolyanok, mint az eredetiek, viszont sokkal olcsóbbak azoknál az eredeti alkatrészeknél.