AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Dőlésállító csavar választása.

A dőlésállító csavar a futómű egyik nagyon fontos alkatrésze, ami ha elromlik, akkor cserét igényel, hiszen csavarokat nem szoktak javítani, így ha úgy érzi már elhasználódtak a dőlésállító csavarok akkor mindenképp újakat kell beszerezni. A futómű és alkatrészei arról gondoskodnak, hogy az autó egyenletesen és biztonságosabb haladjon még a zötyögős utakon is.

A futómű szerepe és fontossága

A futómű tehát a biztonságos vezetésről gondoskodik, tehát fontos, hogy mindig minden alkatrésze hibátlan legyen. A futómű összhangban kell legyen a lengéscsillapítóval, illetve az autórugókkal is, csak így lehet biztosítani az egyenletes vezetést. A futómű alkatrészek között olyanokat találhat, mint például a futómű biztosító lemez, a futómű készlet, valamint a futómű állító csavar. Futóművet és alkatrészeit már utángyártott formában is meg lehet vásárolni, ezek ráadásul sokkal olcsóbbak az eredetieknél, minőségük és kinézetük viszont nem lesz rosszabb mint az újaké, az eredetieké ezért nem csoda, hogy egyre többen választják ezeket. 


Keresse meg az autójához megfelelő dőlésállító csavart:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A legjobb dőlésállító csavar

A dőlésállító csavar, mint azt neve is mutatja azért felel, hogy az autó ne dőljön el túlságosan amikor kanyarokhoz érkezünk. A Monroe kínálatában például minden autótípushoz lehet találni dőlésállító csavarokat, legyen az Renault, Citroen, Mercedes-Benz, Audi, Alfa Romeo stb. Ezeket az alkatrészeket a legkönnyebben autós boltokban, alkatrész üzletekben, illetve alkatrész üzletekben lehet beszerezni, viszont ha ezek az alkatrészek elromlanak, akkor újakat kell beszerezni belőlük, az autószervizeknél nem lehet csavarokat javíttatni. A dőlésállító csavarok cseréje bár egyszerűnek tűnhet, viszont mégsem az, ezért ha úgy érzi elhasználódtak a csavarok, akkor vezessen el a legközelebbi autószervizhez ahol megoldják a problémát.