AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Szerelékek választása.

Szerelékek segítségével lehet az autó egyes alkatrészeit, így például a kipufogó rendszer elemeit a megfelelő szilárdsággal és biztonsággal a működési helyükön rögzíteni, felszerelni.

A szerelékek szerepe

A szerelékek szerepe tehát az, hogy az adott alkatrészt a segítségükkel a helyükre lehessen szerelni. Fontos szerelékek a különféle bilincsek, rögzítő gyűrűk és talpas rögzítők. Mindegyikkel szemben alapvető követelmény a könnyű kezelhetőség, vagyis az, hogy könnyen a helyükre lehessen szerelni őket, továbbá az, ...


Keresse meg autójához megfelelő szerelékeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...hogy szilárdan ott is maradjanak, de ha szükséges, könnyen eltávolíthatók is legyenek. A legtöbbjük anyaga fém, de ma már gyakori, hogy műanyagból készülnek. A mechanikus hatások mellett jól ellen kell állniuk a vegyi hatásoknak és bírniuk kell a magas hőmérsékletet is. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A szerelékek beszerzése

A szerelékeket gyakran az egyes autóalkatrészek felújításához ajánlott javító készletekkel együtt kínálják, de nem ritka, hogy a cserélt alkatrészektől függetlenül kell a szerelékeket beszerezni. Ilyenkor főleg arra kell figyelemmel lenni, milyen körülmények közé kerülnek. Például a kipufogó szerelvényeinél az első számú szempont, hogy jól bírják a magas hőmérsékletet és a rezgést. Ezért itt elsősorban fémből készült szerelvényeket alkalmaznak, amelyek erős és utólag is meghúzható rögzítővel rendelkeznek.