AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hővédő lemez választása.

Nagyon fontos, hogy a kipufogó hővédő lemez mindig tökéletes állapotban legyen, hiszen ha meghibásodik, akkor nincs lehetőség a javításra, hiszen az autószervizek ezt nem vállalják, tehát ilyenkor egy új alkatrészt, vagy egy utángyártottat kell beszerezni, ami éppolyan minőségű és külsőleg is pont olyan mint az eredeti, az új alkatrész beszerzése viszont sokkal költségesebb is lehet mintha utángyártottat venne.

A kipufogó működése

A kipufogó az az alkatrész amely biztosítja, hogy az az égéstermék amely a hajtóműből távozik a levegőbe kerüljön, tehát ez egy igen fontos alkatrész. Ha a kipufogó nem működik megfelelően, akkor több problémát is okozhat a sofőrnek, például hangos zajokat hoz létre, ami vezetés közben igen zavaró lehet, ráadásul az autó teljesítménye is csökkenhet, miközben az üzemanyag fogyasztás megnő. Ha tehát a kipufogó felől felerősödött, morgó vagy hangos zajt hall, akkor itt az ideje egy szervizbe vinni az autót, mert ilyenkor valószínűleg valamelyik kipufogó alkatrész hibásodott meg, és ezzel nem érdemes játszani, nem érdemes kockáztatni hiszen a biztonságról van szó. 


Keresse meg az autójához megfelelő kipufogó hővédő lemezt:


A kipufogó hővédő lemezek cseréje

Kipufogó hővédő lemezekhez a legkönnyebben alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban lehet hozzájutni, valószínűleg az alkatrész webáruházakban találhatja meg a legnagyobb választékot ha erre az alkatrészre kerül a sor. A kipufogó hővédő lemez cseréje bár egyszerű folyamatnak tűnhet, viszont mégsem az, és a cserét érdemesebb egy tapasztalt szerelőre vagy megbízható autószervizre bízni, ahol rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal ahhoz, hogy a hővédő lemez cserét hiba nélkül meg tudják oldani, hiszen a kipufogó rendszer is csak akkor fog megfelelően működni, ha a hővédő lemez hibátlan és  tökéletesen be van szerelve.