AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Adblue szivattyú modul választása.

Az Adblue szivattyú modul is a kipufogó egyik fontos eleme az adblue adagoló modul, illetve az adblue karbamid adagoló mellett, amelyek mind a kipufogóhoz tartoznak. Adblue szivattyú modult széles kínálatban lehet találni alkatrész üzletekben és webáruházakban is minden autómárkához, legyen az Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Renault, Peugeot stb.

Az adblue szivattyú és a kipufogó működése

Nagyon fontos, hogy az adblue szivattyúk jó állapotban legyenek, hiszen ha hibásak, akkor a kipufogó sem fog megfelelően működni. A kipufogó hibás működése pedig több kellemetlen problémát is okozhat, ilyen például az, hogy csökkenni fog az autó teljesítménye, ráadásul hangos is lesz tőle a jármű, ez pedig nemcsak az utasokat, de a sofőrt is zavarhatja vezetés közben, nem beszélve arról, hogy az üzemanyag fogyasztás is növekedni fog ha nem megfelelő a kipufogó működése. Ennek elkerülése érdekében, ha azt veszi észre, hogy hibás az adblue szivattyú modul, akkor vezesse el az autót a legközelebbi autószervizbe ahol a szakértők kicserélik az alkatrészt. 


Keresse meg az autójához megfelelő Adblue szivattyú modult:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A Bosch Adblue szivattyú modul és annak fontossága

Az Adblue szivattyú moduloknak nagy piaca van és több gyártó is forgalmaz jó minőségű adblue szivattyú modulokat, de a Bosch kiemelkedik mind közül. Az adblue szivattyú moduloknál márpedig igen fontos a minőség, hiszen ha ezek nem működnek megfelelően, akkor bizony a kipufogóval is baj lesz, ami majd a fentebb említett problémákhoz fog vezeteni. Ha nem szeretne új alkatrészre költeni, akkor arra is van lehetőség, hogy utángyártott Adblue szivattyú modult vásároljon, ráadásul ezek olcsóbbak az eredeti termékeknél, viszont a kinézetük és a minőségük is mind megegyezik, hiszen néhány gyárnak lehetősége van arra, hogy olcsóbb munkaerővel és olcsóbb anyagokkal is ugyanazt a magas minőséget garantálja.