AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vonóhorog takaró burkolat választása.


A vonóhorog takaró burkolat használatával, megvédhetjük az autó vonóhorgát a kisebb sérülésektől és a rozsdásodástól is.

A vonóhorog takaró burkolat összetétele és használata

A vonóhorog takaró burkolat anyagát nézve, lehet műanyag vagy gumi. Ezek közt megtalálhatóak olyan típusok, melyeket a használhatóság könnyítése érdekében, kívül fogófelülettel látnak el, a belseje bordázott, vagy vonóhorogra akasztható fül résszel kiegészítetteket. Ez utóbbi praktikáját akkor fejti ki, amikor gyakran használjuk a vonóhorgot, ezzel elkerülhetjük a sapka elvesztését. Az autó tulajdonosok vonóhorog vásárlásakor, gyakrabban inkább a fix változatát választják, aminek az az előnye, hogy mindig ott van az autón, nem kell használat előtt felszerelni, de viszont így jobban ki van téve az időjárási viszonyoknak és a sérüléseknek. Főleg ezeknél a típusoknál figyeljünk oda a karbantartásra és használjunk védő kupakot, ha épp nem vontatunk semmit.


Keresse meg az autójához megfelelő vonóhorog takaró burkolatot: 


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A vonóhorog takaró burkolat karbantartása

A vonóhorog takaró burkolat, nem egy bonyolult autótartozék. Ezek a termékek csak anyagukban különböznek. Általában a többségük műanyagból készül, de vannak gumiból készített darabok is. Véd a nedvességtől, valamint az ütésektől. Könnyen felhelyezhető és a jármű mozgása közben is stabilan áll a helyén. Ezzel a takaróval mindig működőképesen és tisztán tarthatjuk a vonóhorgot. Ha nem vontatunk túl gyakran, érdemes időnként levenni a kupakot, és megnézni milyen állapotban is van a vonóhorog. Ajánlatos ilyenkor megtisztítani, korrózió védővel bepermetezni, majd száradás után tenni csak vissza a burkolatot. Ez a takaró burkolat, nem igényel nagy anyagi befektetést és megvédhetjük a horgot, a rozsdásodástól és a sérülésektől. Különböző színek közül választhatunk, kaphatóak a klasszikus fekete formában, krómozott, vagy akár piros és kék változatban is.