AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Visszapillantó tükörlap választása.


Visszapillantó tükörlap javítása nem gyakori, vagy másképpen a visszapillantó tükörlap javítása a leggyakrabban nem más, mint a visszapillantó tükörlap csere. Mert ha mondjuk elreped, vagy elhomályosodik egy visszapillantó tükörlap, gyakorlatilag mást nem is jelenthet a visszapillantó tükör javítása, mint új visszapillantó tükörlap beszerelését.

Külső visszapillantó tükörlap javítás

A visszapillantó tükörlap annyiban tág fogalom, hogy két fő fajtája van. A belső visszapillantó tükör és a külső visszapillantó tükör. A visszapillantó tükör javítása belül a kevésbé bonyolultabb feladat. A külső visszapillantó tükör meghibásodása, sérülése azonban már mélyen érintheti a pénztárcánkat.


Keresse meg autójához megfelelő visszapillantó tükörlap karosszéri alkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A legkevésbé a visszapillantó tükörlap sérülése, bár az sem olcsó mulatság, ha azt márkaszervizben, eredeti visszapillantó tükör alkatrészek felhasználásával akarjuk javíttatni. A gyári visszapillantó tükör alkatrészek ugyanis drágák. Ezért érdemes szétnézni a piacon, hol végzik a legolcsóbban és szakszerűen a javítást, főleg, ha csak maga a visszapillantó tükörlap sérült meg, de a tükörház, a mozgató mechanika és a fűtés maga ép.

Állítható visszapillantó tükör javítás

Egészen más a helyzet, ha nem kézileg, hanem motorikusan állítható visszapillantó tükör hiba merül fel. A visszapillantó tükör javítás ebben az esetben már nehezen oldható meg eredeti alkatrészek nélkül. Nem beszélve arról, ha a külső visszapillantó tükör még fűtéssel is fel van szerelve.

Fűtött visszapillantó tükör javítás

A fűtött visszapillantó tükör javítása a legtöbb esetben, hacsak nem valamilyen elektromos hiba lépett fel, ugyancsak a külső visszapillantó tükör alkatrész cserjéjét jelenti. Ennél is gyakoribb azonban a visszapillantó tükörmotor meghibásodása. A visszapillantó tükörmotor cseréje költséges dolog, ami nem meglepő, hiszen az ilyen külső visszapillantó tükör rendkívül bonyolult szerkezet, főleg, ha még irányjelzőt is építettek bele. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!