AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Visszapillantó tükör ház választása.


A visszapillantó tükröknek fontos szerepük van a gépjárművek vezetése közben. A jármű nélkülözhetetlen alkatrésze, mivel általuk szinte lehetetlen lenne a vezetés.

Visszapillantó tükör ház tulajdonságai

A külső visszapillantó tükör arra szolgál, hogy a vezető láthassa a mögötte lévő dolgokat. A múlt században csak a vezető oldalára szereltek fel visszapillantó tükröt, de később mindkét oldalon kötelezővé tették a jelenlétüket. A modern technológiának köszönhetően a gyártók elkezdtek olyan visszapillantó tükröket készíteni, amelyek elektromos vezérlésűek. Az aerodinamikai követelmények függvényében a visszapillantó tükrök külseje megváltozott, tehát modern kivitelezéssel kerülnek ki az üzletek polcaira. A tükrökbe manapság már irányjelző lámpákat is beszerelnek. A visszapillantó tükrök minősége általában első osztályú, mivel rengeteg próbatételnek vannak kitéve a használat során. A legtöbb tükör az ütések, balesetek következtében hibásodik meg, de sok esetben megjavíthatóak. 


Keresse meg az autójához megfelelő visszapillantó tükör házat:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Visszapillantó tükör ház vásárlása és felszerelése

A visszapillantó tükröket megvásárolhatja az autó alkatrészeket árusító üzletekből, vagy webáruházakból. A tükör kategóriában rengeteg különböző márkájú, minőségű terméket fog találni, érdemes drágább visszapillantó tükröt kiválasztani, mivel ezekre garanciát is vállalnak, és a garantált, hogy hosszú éveken keresztül használhatja. A megvásárolt visszapillantó tükör felszerelését elvégezheti ön is, mivel nem igényel különösebb autó szerelői szaktudást, de fordulhat tapasztalt szakemberhez is. Fontos, hogy tudja, hogy ha visszapillantó tükre meghibásodik, akkor lehetősége van, hogy alkatrészt vásároljon hozzá, és megjavítassa azt szakember által.