AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Vezetőfülke rugózás, csillapítás választása.


A vezetőfülke rugózásnak, csillapításnak köszönhetően a vezető hosszú út során sokkal később fárad el a mechanikai igénybevételek miatt. A vezetőfülke rugózása kényelmessé teszi a vezetést a sofőr számára.

Vezetőfülke rugózás, csillapítás kamionoknál

A modern technológiának köszönhetően a kamionok légrugós vezetőfülke felfüggesztését lengéscsillapítóval oldották meg, mivel a lengéscsillapító sűrített levegővel működik. A sűrített levegővel működő alkatrészeknek az a nagy előnyük, hogy nem szennyezik a környezetet, valamint élettartamuk is sokkal hosszabb. A kamionoknál találhatunk olyan vezető üléseket is, amelyek önállóan képesek működtetni a rugózást, mivel levegőellátással rendelkeznek. Érdemes jó minőségű vezetőfülkével ellátott kamiont választani, mivel ezek esetében garantált, hogy a rugózás és csillapítás megfelelően működik. A jól működő rugózásnak, csillapításnak köszönhetően akár dupla annyi időt is képes vezetni. 


Keresse meg az autójához megfelelő vezetőfülke rugózás, csillapítás alkatrészeket:


Vezetőfülke rugózás, csillapítás traktoroknál

 

A traktorvezetőt érő kellemetlen lengések csökkentése érdekébe alakították ki a rugózott vezetőülést. A rugózott ülés feladata, hogy kényelmes vezetést biztosítson vezetőnek. A vezetőülés rugózását az acél csavarrugók teszik lehetővé, a csillapítást pedig pneumatikus, vagy hidraulikus lengéscsillapítóknak köszönhetjük. A legmodernebb traktorülés egy német gyártmány, mely az önálló levegőellátással működteti a légrugózást. Ennél az ülésnél lehetősége van a vezetőnek, hogy beállítsa a rugózás mértékét, amit a vezető testtömegéhez lehet szabályozni. A traktorvezetőt káros lengések is érhetik, ezért olyan járművet válasszunk, amelyben a vezetőülés rugózása és csillapítása kiválóan működik.