AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üzemanyag betöltő fedél elem választása.


Az üzemanyag betöltő fedél fontos eleme a gépjárműveknek, mivel ennek az alkatrésznek köszönhetően az üzemanyag fedett, védett helyen van. Az üzemanyag betöltő fedelet az autó alkatrészeket tartalmazó üzletekben, webáruházakban vásárolhatja meg.

Üzemanyag betöltő fedél elem tulajdonságai

Az üzemanyag betöltő fedél között talál olyat is, amely univerzális, tehát bármelyik üzemanyag tankra rászerelhető. Általában az alkatrész tartalmazza a tanksapkát, mely szuszogóval van ellátva, a szívó kimeneti csonkot, valamint a beömlő szerelési nyílást. Fontos, hogy tudjon róla, hogy a beömlő szerelési nyíláshoz lehetősége van szintjelzőt beszerelni. A csatlakozási cső átmérője 10 mm, és a teljes átmérő 170 mm. Az üzemanyag betöltő fedél márkája általában az EVA, de az üzletekben, webáruházakban rengeteg különböző márkájú terméket talál. Ha kevésbé ért az autó alkatrészekhez, akkor kérje ki egy autószerelő tanácsát azzal kapcsolatban, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkező üzemanyag betöltő fedelet érdemes megvásárolni.


Keresse meg az autójához megfelelő üzemanyag betöltő fedél elemet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Üzemanyag betöltő fedél elem vásárlása és beszerelése

Az üzemanyag betöltő fedelet megvásárolhatja autó alkatrészeket forgalmazó üzletből, vagy akár könnyen és egyszerűen megrendelheti az internetről. Figyelje meg alaposan, hogy milyen cég által készített terméket vásárol meg, valamint, hogy a kiválasztott termék milyen minőségű. Érdemes drágább terméket kiválasztani, mivel ezeknek a minőségük is sokkal jobb. A vásárlás után érdemes szakképzett autószerelőhöz fordulni, hogy elvégezze az üzemanyag betöltő fedél beszerelését. A beszerelés után biztos lehet abban, hogy az alkatrészt hosszú éveken keresztül használhatja anélkül, hogy meghibásodások, problémák jelentkeznének.