AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üléstámla állító választása.


Az ülések igen fontos karosszéria elemek, talán a legfontosabbak mind közül, hiszen ezek a kényelmet és biztonságot egyaránt szolgálják, hiszen ha az ülések nem lennének kényelmesek, akkor a sofőrök nem éreznék jól magukat vezetés közben, ami akár balesethez is vezethet. Az üléseket szabadon állítani lehet, hiszen van aki egyenesen szeret ülni, van viszont aki félig fekszik vezetés közben.

Mire való az üléstámla állító?

Az üléstámla állítókra azért van szükség, hogy mindenki saját maga döntse el, hogy vezetés vagy utazás közben milyen pozícióban kíván ülni. Ilyenkor nemcsak a sofőrnek van lehetősége arra, hogy állítson az üléstámlán, hanem az anyósülésen ülő is változtathat pozícióján, ha éppen szeretne. Éppen ezért ha az üléstámla állító elromlik, akkor azonnal érdemes kicserélni azt, hogy aztán megint újra mindenki kényelemben vezethessen és utazhasson, hiszen nincs annál rosszabb, mint amikor egy kényelmetlen széken kell ülnünk egy autóban, és nem tudunk ellene tenni semmit. Az üléstámla állítóval mindössze néhány másodperc alatt mennyei ülőhelyet biztosíthatunk magunknak ha eltaláljuk azt a szöget, amire a legjobban vágyunk.


Keresse meg az autójához megfelelő üléstámla állítót:


Milyen üléstámla állítók léteznek?

A Vemo üléstámla állító például 66 mm hosszú, 60 mm széles, 30 mm magas, 0,036 kg tömegű, működése pedig elektromos. Az üléstámla állítóknak mindössze néhány csavarás kell, és máris elfordulnak abba a szögbe, amire ön éppen vágyik. A piacon eredeti és utángyártott üléstámlát is lehet kapni, és sokan manapság már csak utángyártott darabokat vásárolnak, amelyek éppen olyan minőségűek, mint az eredetiek, viszont olcsóbbak ezeknél. Az üléstámla állító beszerelését érdemes egy autószerviznél elvégeztetni, hiszen civil emberek nem rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel ahhoz, hogy be tudják szerelni ezt az alkatrészt.