AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Üléscsúszka választása.


Üléscsúszka köti össze az autó első üléseit tartó sínt és magát az ülést. Szerepe a rögzítés mellett az, hogy a sínben csúszva lehetővé tegye az ülés távolságának állítását a műszerfalhoz képest.

Az üléscsúszka is elromolhat

Az üléscsúszka nem csak arra való, hogy az ülést tartó sínben az ülést előre vagy hátra lehessen csúsztatni, de arra is, hogy a kívánt pozícióban rögzíteni tudjuk. Mivel az ülés ide-oda tologatása az autó élettartama alatt elég gyakran előfordulhat, nem lehet kizárni, ...


Keresse meg autójához megfelelő üléscsúszkát:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Üléscsúszka karosszéria alkatrész kereső webáruház árak

...hogy egy idő után a csúszka elkopik, eltörik, deformálódik, főleg azok után, hogy nagyon sok közülük műanyagból készült. Ilyenkor az ülés beszorulhat, nem lehet állítani, vagy rögzíteni, esetleg menet közben mozog, csúszkál, vagy billeg. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Az üléscsúszka cseréje

Ha azt tapasztaljuk, hogy az üléscsúszka elromlott, megkopott és nem rögzít jól, vagy csak nagy erőkifejtéssel csúszik, akkor a legjobb megoldás a cseréje. Az ehhez szükséges új üléscsúszka beszerzésénél is arra kell ügyelni, hogy az autónkban használatos megoldású csúszkát rendeljünk, mert ha nem, akkor nem lehet a helyére szerelni. Fontos a márka mellett a típus és az évjárat figyelembevétele. Az üléscsúszka cseréjéhez minden további nélkül megfelelnek az utángyártott csúszkák is, nem kell feltétlenül eredeti után kutatni.