AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ülés teleszkóp választása.


Az ülések szinte a legfontosabb részei az autóknak, mégpedig azért, mert ezek biztosítják a sofőr és az utasok számára a kényelmet. Elengedhetetlen, hogy az ülések egyszerre legyenek puhák és kényelmesek, de mégis szilárdak és masszívak. A ülésekre különböző vásznakat és bőrt is lehet húzni a kényelem vagy az esztétikum érdekében. Gyakran elfelejtjük viszont, hogy az ülés is több apróbb részből áll össze, ilyen például az ülés teleszkóp.

Az ülés teleszkópok jelentősége

Az ülés teleszkóp is azon alkatrészek egyike, amely azért felelős, hogy az üléssel minden rendben legyen, hogy a megfelelő dőlésszögben legyen és megfelelő hőmérsékleten. Az ülés teleszkóp a karosszéria egyik igen fontos eleme a sárvédő, a visszapillantó tükör, a motorháztető, az ajtók és egyebek mellett. Ülés teleszkóp nélkül az ülés élménye sem lenne az igazi. Ülés teleszkópokat főleg alkatrész üzletekben, alkatrész webshopokban és autószervizekben lehet kapni, a választék viszont igen nagy, ezért nem kell félni attól, hogy nem talál megfelelő ülés teleszkópot az autójába. 


Keresse meg az autójához megfelelő ülés teleszkóp alkatrészt:


Az ülés teleszkópok jellemzői

A piacon a Magnum Technology az egyik olyan gyártó, amely ülés teleszkópok gyártásával foglalkozik, ezek a Magnum Technology által előállított ülés teleszkópok 205 mm hosszúak, 700 N a kinyomóerejük, és 60 mm-es lökettel rendelkeznek. Ezen kívül a Satbilusnak is vannak minőségi ülés teleszkópjai amelyek szintén ugyanezekkel a jellemzőkkel rendelkeznek. Manapság már utángyártott ülés teleszkópokat is kapni lehet, ami azt jelenti, hogy ezek a termékek nem eredetiek, nem gyárban készültek, viszont mégis magas minőségűek, és épp ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti darabok, ráadásul kevesebb pénzbe kerülnek az új alkatrészeknél, ezért manapság egyre többen fordulnak ezekhez az utángyártott ülés teleszkópokhoz.