AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Ülés állító bowden választása.


Az ülések a karosszéria elemei közé tartoznak éppen úgy, mint az ajtó, a motorháztető, a sárvédő, a küszöb, a visszapillantó tükör vagy éppen a lámpák. Az ülésállító Bowdenek pedig az ülések alkatrészei, amelyek pont olyan fontosak, mint az ülések más alkatrészei, például a teleszkóp, vagy éppen az ülésállító támla. Ülésállító bowdent autószervizekben, alkatrész webáruházunkban és alkatrész boltokban is kapni lehet.

Az ülések és az ülésállító Bowden fontossága

Az ülések az utasok, illetve a sofőr kényelmét szolgálják, főleg ha ezek valamilyen kényelmes és puha anyaggal vagy bőrrel vannak bevonva, hiszen akkor még magasabb az élmény. A kényelmes ülés egyben a biztonságos utazást jelenti, hiszen ha egy sofőr kényelmetlenül érzi magát, akkor bizony előfordulhat, hogy nem az útra figyel majd, hanem arra, hogy hogyan helyezhetné magát kényelembe. Az ülésállító bowdenek is erre szolgálnak, ezért ha ezek az alkatrészek elromlanak, akkor itt az ideje kicseréltetni őket, hiszen ilyenkor nincs lehetőség javításra, egy új vagy egy utángyártott alkatrészhez kell fordulni. 


Keresse meg az autójához megfelelő ülésállító bowdent:


Milyen ülésállító bowdenek léteznek?

A Hans Pries, illetve a Febi is gyárt jó minőségű ülésállító bowdeneket. A Hans Pries bowdenek beépítési oldala belül van, hosszuk általában 690 mm, de léteznek sokkal rövidebb bowdenek is a piacon. A Febi bowden hossza 380 mm, tömege 0,05 kg és egy az ülésállításhoz kettőre is szüksége lehet ezekből. Az ülésállító bowdenek cseréjét és beszerelését érdemes tapaszalt szakértőkre bízni, ezért ha elromlanak a bowdenek, akkor vezessen azonnal egy megbízható autószervizhez, ahol majd megoldják a problémát. Ha ülésállító bowdent keres, akkor érdemes megfontolni az utángyártott példányok vásárlását, hiszen ezek pont úgy néznek ki mint az eredetiek, de olcsóbbak.