AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tükörlap keret választása.


A visszapillantó tükrök rendkívül fontos részei minden autónak, hiszen ezek garantálják a biztonságát a sofőrnek, illetve a mögötte haladóknak is. Ezekhez a tükrökhöz külön keretet is lehet kapni a legtöbb autós boltban, alkatrész üzletben, illetve alkatrész webáruházban is, ráadásul a piacon rengeteg különböző gyártó is forgalomba hoz ilyen tükörlap kereteket így minden egyes autómárkához lehet már kapni külön tükörlap keretet, legyen az Volkswagen, Peugeot, Renault, BMW, Citroen, Mercedes Benz stb.

A tükörlapok fontossága

A türkölapok igen fontosak, főleg a kinti visszapillantó tükrök, hiszen ezekben látjuk a mögöttünk jövőket, így mindig tudjuk mi történik mögöttünk vezetés közben. Ez főleg előzés esetén fontos, hiszen ahhoz, hogy elkerüljük a baleseteket, oda kell figyelni arra, ha valaki megelőz minket, és akkor is figyelni kell a tükröt, amikor mi magunk előzünk. Sajnos manapság már egyre kevesebb sofőr figyeli ezeket a tükörlapokat, épp ezért egyre több az autóbaleset is, hiszen egy pillanat alatt megtörténik a baj. 


Keresse meg az autójához megfelelő tükörlap keretet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A tükörlap keretek javítása és cseréje

Tükörlap kereteket igazán nincs értelme javítani, épp ezért a legjobb megoldás egy új alkatrész vásárlása lehet. A tükörlap keretének cseréje nem egy bonyolult procedúra, viszont mindenképpen szükséges hozzá némi szakértelem, ezért ha úgy érzi eljött az ideje annak, hogy lecserélje a tükörlap keretet, akkor forduljon egy megbízható autószervizhez vagy szerelőhöz. A piacon már többféle színű, méretű és stílusú keret kapható, szinte több mint 1000 különböző darab közül lehet válogatni, vagy akár lehet csináltatni is. A webáruházakban utángyártott tükörlap kereteket is lehet kapni, amelyek épp olyan jó minőségűek és olyan esztétikusak is, mint az új, eredeti alkatrészek.