AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tolóajtó görgő választása.


Tolóajtó görgő leginkább a haszonjárművekbe, kisteherautókba szokott előfordulni, de ma már sok nagyobb családi autón is tolóajtó teszi kényelmesebbé a be- és kiszállást akár szűkebb helyeken is.

Egy tolóajtóhoz többféle görgő is szükséges

A hibától, valamint az autó és persze a tolóajtó, vagy oldalajtó típusától függően szükség lehet alsó, középső és/vagy felső görgőkre. A baloldali vagy jobboldali tolóajtókhoz is különböző görgők kellenek. Ha nem az elöregedés a gond, hanem egy sérülés, többnyire elég csak a sérült görgő és a kapcsolódó alkatrészek cseréje.


Keresse meg autójához megfelelő tolóajtó görgőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Tolóajtó görgő kereső katalógus autójához

A görgők készletének vásárlásakor figyelni kell az autó pontos típusára, hiszen elvileg minden kocsihoz másfajta görgők tartoznak. Vannak ugyan olyan javító szettek is, amelyek több típushoz is használhatók, de ezeknél is figyelni kell, hogy az autónk rajta van-e a listán... Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A tolóajtó görgőt sem szabad elhanyagolni

Természetesen a tolóajtó görgő is lehet gyári vagy utángyártott, az utóbbiak általában ár-érték arányban jók. A sérült tolóajtó görgő javítására használható görgőfelújító szett tartalmazza a gyári vagy utángyártott görgőelemeket és a rögzítésükhöz szükséges csapokat is. A görgők biztosítják, hogy a tolóajtó könnyedén működjön és az ajtó megfelelő hosszú élettartamáról is gondoskodnak, hiszen a görgők hibája miatt a tolóajtó is megsérülhet. Arról nem is szólva, hogy szélsőséges esetben a görgők hibája azt is okozhatja, hogy az ajtó nyitható lesz, vagy akár magától is kinyílik, ami - lássuk be - igen kellemetlen lehet egy parkoló autónál is, hát még ha úton vagyunk.