AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tetőcsomagtartó választása.


A tetőcsomagtartó az autóhoz szerelhető csomagtartó rögzítő, és egy csomagtartó alaprúd együttes. Tetőcsomagtartó szerelhető a normál tetős, a fixponttal rendelkező, a hosszanti tetőkorláttal felszerelt gépkocsira.

Tetőcsomagtartó vásárlás

A tetőcsomagtartó vásárlása során érdemes oda figyelni arra, hogy a terméken melyik minőség-ellenőrző pecsétje van. Bátran vásárolja meg azt a terméket, amelyen a német TÜV minőség-ellenőrző cég pecsétje van, mivel ezeknek a termékeknek a minőségük kiváló. Figyelje meg többször, hogy csomagoláson szerepel-e a gyártó neve, a pecsét hiánya sajnos azt jelenti, hogy a terméket nem vizsgálták meg biztonsági szempontból. Általában az olcsóbb termékeken nem szerepel az a bizonyos minőség-ellenőrző pecsét. Fontos, hogy oda figyeljen arra, hogy milyen minőségű terméket vásárol meg, hiszen használat során súlyos rakományokat kell szállítson a tetőcsomagtartó. Vásárlás során győződjön meg arról, hogy a kiválasztott tetőcsomagtartó az ön gépkocsijára is rá szerelhető.


Keresse meg az autójához megfelelő tetőcsomagtartót:


Tetőcsomagtartó tulajdonságai és felszerelése

A kiváló minőségű, megbízható tetőcsomagtartók CAM vagy MENABO cégek neveit viselik, és a TÜV minőség-ellenőrző cég pecsétje található rajtuk. Szinte minden márkájú gépkocsira szerelhető tetőcsomagtartó. Van olyan felszerelése lehetőség, melynek következtében az alap rudak bárhol elhelyezhetőek, és így a rakományhoz igazítható a rudak közötti távolság. A tetőcsomagtartó teherbírása 50kg, ezt érdemes figyelembe venni a rakományok szállítása során, mivel a súly meghaladása következtében az autó teteje behorpadhat. A tetőcsomagtartó felszerelése után ellenőrizze a csavarokat, és a szerkezet stabilitását, hogy a szállítás során ne jelentkezzenek problémák.