AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Tető, ajtóoszlopok keretek választása.


A tető az autó azon része, ahová nagyobb csomagokat is pakolhatunk, bőröndöket, vagy akár sífelszerelést és bicikliket is, erre pedig a legjobb megoldás egy tetőbox. A Thule gyártó például az egyik legkiemelkedőbb tetőbox gyártó a világon. Ami az ajtóoszlop kereteket illeti, ezek is igen fontos alkatrészek, amelyeknél nagyon fontos, hogy eltalálja a méretet vásárláskor.

Mi az, ami szállíthatunk az autó tetején?

A tetőn tetőboxokban és síboxokban bátran szállíthatunk nagyobb csomagokat és bőröndöket, így egy nagyobb kaliberű nyaralás esetén nem kell spórolni a hellyel és be lehet csomagolni azt a plusz papucsot vagy fürdőruhát. A tetőboxokon kívül léteznek tetőcsomagtartók, amelyek ugyanazt a célt szolgálják, viszont ezek a csomagtartók nem olyan zártak és megbízhatóak, mint a tetőboxok. Manapság már olyan tetőboxok is vannak, amelyek teljesen felveszik az autó tetejének formáját, épp ezért még javítanak is az autó kinézetén. Nem is gondolnánk, de a tető igen fontos része minden autónak. Tetőboxokat és egyéb tetőre szerelhető csomagtartókat főleg alkatrész webáruházakban, illetve alkatrész üzletekben vásárolhat, ezeknek felszerelése igen egyszerű és nem vesz sok időt igénybe sem. 


Keresse meg az autójához megfelelő tető, ajtóoszlop kereteket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Ajtóoszlop keretek

Ajtóoszlop keret vásárlásnál mindenképp meg kell nézni az autó típusát, hiszen ha nem a megfelelő méretű keretet választja, akkor csak kidobott pénz lesz az egész. Manapság már többféle színű és stílusú ajtóoszlop keret kapható, tehát van miből válogatni. Ráadásul nemcsak eredeti ajtóoszlop keret vásárlásra van lehetőség, hanem már léteznek utángyártott darabok is, tehát olyanok, amelyek nem a gyárakban készültek. Ezek a leggyakrabban éppen olyan jó minőségűek, mint az eredeti ajtóoszlop keretek, viszont sokkal olcsóbbak azoknál.