AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sárvédő választása.


A sárvédő olyan szó, mint a katasztrófa védelem, vagyis itt sem a sár védelméről, hanem az autó védelméről van szó, mint ahogy ott sem a katasztrófát akarjuk megvédeni. A sárvédő tehát éppen hogy a sártól véd, attól, hogy menet közben felverődő dolgok ne okozzanak kárt a gépkocsi karosszériájában.

Sárvédő védi autónkat az út szennyeződéseitől!

Az egészen általános autó sárvédők mellett, amelyek – nevük szerint – az autót védik általában, van még motor sárvédő is. Míg az autó sárvédő az egész karosszéria megóvását szolgálja, addig a motor sárvédő főleg a motort hivatott megvédeni.


Keresse meg autójához megfelelő sárvédőt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Sárvédő javítóív

A sárvédő is elhasználódik, főleg a pereme kopik meg gyorsan. Ennek javítását szolgálja a sárvédő javítóív. A sárvédő javítóív alkalmazása esetén nem kell azonnal az egész sárvédőt lecserélni annak megkopása esetén. Az egyik legkiválóbb sárvédő márka a Klokkerholm sárvédő. A Klokkerholm márka alatt a sárvédők óriási választéka található minden gépjármű márkához. A kocsi karosszériája gyakran olyan, hogy a szabványos méretű sárvédő nem elég hatékonyan óvja a karosszériát. Ilyenkor jöhet szóba a sárvédő szélesítés. A sárvédő szélesítés nagyon hasonlít egy sárvédő javítóív felszereléséhez, azzal, hogy itt az új ív lényegesen megnöveli a sárvédő felületét. Ehhez lehet hasonlítani a tuning spoilert is, mivel itt a spoiler tuningolása egyes esetekben a sárvédelem javulásával is járhat. Például egy küszöbnél elhelyezett tuning spoiler esetében is ezt tapasztaljuk. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!