AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rögzítés választása.

A karosszéria az autó külső része, vagyis minden, amit kívülről látunk, a lökhárító, a motorháztető, az ajtók, a lámpák, a visszapillantó tükrök, a küszöb, és vannak kisebb részei is, ilyen például a rögzítés is. Az autóalkatrészek piacán rengeteg különböző gyártó által piacra dobott karosszéria rögzítést lehet találni, így van miből válogatni az alkatrész üzletekbe, illetve webáruházakban is.

Karosszéria rögzítés elemek és tulajdonságaik

A Febi gyártó kínálatában például szinte minden autóhoz lehet kapni megfelelő karosszéria rögzítést, legyen az Mercedes-Benz, Honda, Volkswagen, Audi, Renault, Peugeot stb., viszont arra oda kel figyelni, hogy a rögzítés elem típusa megegyezzen az autó típusával,mert ha nem passzol, akkor kidobott pénz lesz, hiszen a megfelelő rögzítéshez a megfelelő elemekre lesz szükég. A karosszéria rögzítés elemeket csak autószervizben szabad kicserélni, hiszen ha ezek a rögzítések kilazulnak, akkor annak nem lesz jó vége. A rögzítések igen aprók, némelyik mindössze 0,0011 mm átmérőjű, így értelemszerűen csak pár forintba kerülnek. 


Keresse meg az autójához megfelelő karosszéria rögzítés elemeket:


Utángyártott karosszéria rögzítés alkatrészek

Az alkatrész piacon nemcsak új karosszéria rögzítéseket lehet vásárolni, hanem utángyártottakat is, amelyek bár nem eredetiek, mégis olyan jó minőségűek, mint azok, amelyeket új állapotban vásárolunk. Az utángyártott alkatrészek sokkal olcsóbbak az újaknál, viszont nem veszítenek minőségükből, amit valószínűleg úgy valósítanak meg, hogy olcsóbb munkaerő segítségével és olcsóbb anyagokból készítik el ezeket az alkatrészeket. Nagyon fontos tehát, hogy az utángyártott alkatrészek is épp olyan jók, épp olyan esztétikusak és épp olyan minőségűek, mint az újak, hiszen ha nem lennének egyformák, akkor már mindegy lenne, ha megvennénk az újat.