AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Padló javítólemez választása.

A padló javítólemez a karosszéria egyik fontos alkatrésze. A karosszériához tartozik még a padló javítólemezen kívül a motorháztető, a sárvédők, a küszöb, az ajtó, a lámpák, illetve a visszapillantó tükör és még sok más. A padló javítólemezek is elromolhatnak néha, épp ezért széles kínálatban lehet kapni ezeket az alkatrészeket, ráadásul vannak utángyártott darabokat is, amelyeket főleg alkatrész webáruházakból lehet megrendelni.

Padló javítólemez fajták és tulajdonságaik

A karosszéria fenék is egy fajta padló javítólemez, amely főleg olyan járművekhez ajánlott, amik pótkerékkel rendelkeznek a csomagtérben. A karosszéria fenék részmetszete középső, átmérője 136 mm, fajtája pedig zárólemez. Ez a típusú karosszéria fenék főleg Audi autókhoz való. A Blic csomagtartó fedél is javítólemezként van számontartva, amelynek beépítési oldala alul, illetve hátul  a bal oldalon van. Ez a típus pedig inkább a Mercedes-Benz autókhoz használható. Ezeket az alkatrészeket, illetve más padló javítólemezeket autós boltokban, alkatrész üzletekben, illetve webáruházakban lehet kapni.


Keresse meg az autójához megfelelő padló javítólemezt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Utángyártott padló javítólemezek

Az utángyártott padló javítólemezektől azt várjuk, hogy esztétikailag is pont olyanok legyenek mint az eredetiek, hogy a funkciójuk is legyen ugyanolyan magas minőségű, hiszen ha nem ezt várnánk, akkor már mindegy lenne, ha megvennénk az eredeti alkatrészt. Az utángyártott padló javítólemezek ráadásul olcsóbbak is az eredeti alkatrészeknél, ezért választják sokan ezeket. Ezek a javítólemezek azért olcsóbbak, mert valószínűleg olyan helyen készülnek, ahol a kevesebb pénzből is állni tudják a munkaerőt, valamint a magas minőségű alkatrészek elkészítését is. Ezeket az utángyártott alkatrészeket könnyebb is beszerezni, mint az eredetieket.