AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Műszerfali szellőző választása.


A műszerfal az autónak az a része, ahol a különböző lámpák, jelzések, illetve érzékelők találhatóak, valamint itt van a szellőző is, ami szintén fontos része minden autónak. A szellőző viszont nemcsak a klímaberendezés miatt fontos, hanem azért is, mert ide szerelhetőek különböző telefontartók, GPS-tartók, és akár díszítések is, amelyeket minden alkatrész webáruházban kapni lehet.

Műszerfali szellőzőre szerelhető telefon-, GPS-tartók illetve díszítések

A szellőzőre szerelhető telefontartókra például azért van szükség, hogy vezetés közben is szem előtt legyen a telefon, és ha nincs külön GPS készüléke, akkor a telefonon is vannak már olyan applikációk, amelyek GPS-ként szolgálnak. A piacon viszont már külön kaphatóak GPS-tartók is, amiket igen könnyű a szellőzőre szerelni. Díszítéseket pedig általában azért alkalmazunk, hogy kellemesebb legyen a hangulat az utastérben, lehet például virág díszítéseket felszerelni és még sok mást is. 


Keresse meg az autójához megfelelő műszerfal szellőzőt:


A műszerfali szellőző tisztítása

Bár a szellőző díszítések nagyon jól mutatnak, azért arról sem kell megfeledkezni, hogy ezt a szellőzőt időnként tisztítani kell. A kicsapódó pára miatt az autó szellőzőjében gombák és penész is letelepedhet, éppen ezért kell a tisztítás. A klíma használata is közrejátszik ebben, és nagyon fontos megjegyezni, hogy a klímát nemcsak nyáron, de télen is egyaránt használni kell, hiszen a klíma használatával lehet igazán párátlanítani az ablakokat, így a szellőző tovább fog tisztán maradni. A műszerfali szellőző tisztítását autószervizben érdemes elvégezni, hiszen a szerelők rendelkeznek a megfelelő eszközökkel, szerszámokkal, berendezésekkel és vegyszerekkel egy ilyen procedúra elvégzéséhez, tehát ha úgy érzi eljött az ideje a szellőző tisztításnak, akkor keressen egy megbízható autószervizt.