AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motor takaró választása.

Autó motor takaróra azért van szükség, hogy az autó és annak motorja mindig biztonságban legyen. Erre a legjobb megoldás csakis egy jó minőségű ponyva lehet, ami több feltételnek is meg kell feleljen ahhoz, hogy ön valóban biztonságban tudhassa autójának motorját. Nagyon fontos a kezelhetőség, a szél, a hőmérséklet, a csapadék, illetve a napsugárzás is, ezen kívül pedig több más előírásnak is meg kell felelnie.

Milyen egy jó autó motor takaró?

Egy jó autó motor takaró pontosan és tökéletesen illeszkedik a motorra és alkatrészeire, így az alsó szegélyét sem szabad lazán hagyni, mert így még a legminimálisabb szennyeződések sem fogják elérni a motort, és ha nem lazák a szegélyek, akkor a ponyvának sem lesz mozgástere a motoron. A puha belső réteg is nagyon fontos ilyenkor, tehát a külső anyag és az esetlegesen bejutó por nem szabad hogy a motor festésével érintkezzen. Arra is oda kell figyelni, hogy a motor ne legyen alapból poros amikor betakarja a motor takaróval, és ha ezeket a lépéseket betartja, akkor a motor mindig a legnagyobb biztonságban lesz és védve lesz a szennyeződésektől.


Keresse meg az autójához megfelelő motor takarót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A kezelhetőség és a hőmérséklet fontossága

Kezelhetőség alatt azt kell érteni, hogy a motor takarót könnyen rögzíteni lehet, valamint könnyen le is lehet szedni azt és össze is lehet csomagolni. Az is nagyon fontos, hogy a megfelelő méretű legyen, tehát ne lógjon le a motorról, de bizonyosodjon meg róla, hogy a ponyva az egész motort fedi. Amikor a hőmérsékletre kerül a sor, akkor egy minőségi motor takaró a hideget és a meleget egyformán kell hogy bírja, bár egyes anyagok a téli mínuszokban rideggé válnak, mások pedig a forróságban mennek tönkre, épp ezért nagyon jól meg kell gondolni, hogy milyen autó motor takarót választunk és meg kell találni az arany középutat ha az autós motor takaróról van szó.