AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lökhárító rács választása.


Lökhárító rács felszerelésével fokozható az autónk sportos megjelenése, tehát a rács esztétikai tuningnak tekinthető, de a lökhárító rácsok egy jelentős részének védelmi funkciója van.

A lökhárító rács sokoldalú karosszériaelem

A lökhárító rács olyan karosszériaelem, amely nem csak javítja az autó megjelenését, de sok esetben nagyon fontos és hasznos szerepe is van. Ilyen például, hogy abban az esetben, amikor a légbemeneti nyílások elé szerelik, védi a légszűrőt, így a jármű hűtését a sérülésektől.


Keresse meg autójához megfelelő lökhárító rácsot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok

Lökhárító rács kereső webáruház árak

Vagy – főleg terepjárók esetében – a gallytörő rács, amely az erdei aljnövényzet, vagy a lehullott ágak okozta sérülések elkerülését szolgálja. Hasonló szerepe lehet a lámpatestek, vagy hangjelzők elé szerelt lökhárító rácsoknak is. A lökhárító rácsok nagyrészt műanyagból készülnek. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

A lökhárító rács előnye

Lökhárító rács karosszéria ellem autójához

Azzal, hogy mechanikus hatásra nem azonnal a karosszéria, hanem a jóval könnyebben és – ami a legfontosabb -, jóval olcsóbban is javítható és cserélhető jelentősen megkímélheti az autós pénztárcáját, még ha beszerzésére és felszerelése nyilván nem ingyen van. Az utólag felszerelt lökhárító rács az esetek többségében utángyártott, vagy autótuningokban kifejlesztett alkatrész. Beszerzésénél a legnagyobb figyelmet arra kell fordítani, hogy megfeleljen az autónk lökhárítójának kialakításához, ott védjen, takarjon, ahol kell, továbbá biztonságos és tartós legyen az anyaga mellett a rögzítése is, mert a legrosszabb lökhárító rács az elvesztett lökhárító rács.