AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lökhárító díszléc választása.

Lökhárító díszléc javítja egyes márkák egyes típusainál az autó dizájnját. A díszléc az autó első védelmi vonalát jelenti, elől vagy hátul a díszléc áll el a legjobban a karosszériától, elsőnek sérül ütközéskor.

A lökhárító díszléc nem csak szép

A lökhárító díszléc alapfunkciója, a dizájn jobbítása mellett, hogy a kisebb ütközéskor megvédje a lökhárítót, amely pedig a karosszériát óvja attól, hogy már a jelentéktelen koccanások is kárt okozzanak benne.


Keresse meg autójához megfelelő lökhárító díszlécet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Azzal, hogy elsőként a lökhárító díszléc sérül sok kellemetlenségtől és költségtől kíméli meg az autóst, hiszen ennek a karosszéria elemnek a deformálódása, törése nem olyan költséges, simán ki lehet cserélni. A régi szép autós időkben gyakori krómozott lökhárító díszlécek helyett ma már gyakran műanyagot szerelnek a járművekre, amelyek még inkább betöltik a díszléc funkcióját és természetesen a cseréjüknél sem kell annyira a zsebbe nyúlni. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is.

A lökhárító díszléc cseréje kis odafigyelést igényel

Lökhárító díszléc karosszéria ellem kereső webáruház árak

A parkolásnál, vagy egy energikusabb dokkolás esetén a garázsfalnál megsérült lökhárító díszlécet könnyen házilag is ki lehet cserélni. Az esetek többségében ugyanis azok csak egyszerű pattintással, a rugalmas és hajlítható műanyag előnyét kihasználó kötéssel van a lökhárítóhoz rögzítve. Bár a csere tényleg nem nagy dolog, viszont annál jobban oda kell figyelni az új alkatrészelem beszerzésénél, ugyanis a lökhárító díszléc is erősen márka és típus specifikus, vagyis pontosan tudni kell, milyen autóhoz rendeljük meg. Nem fontos márkás cserealkatrészt venni, nagyon jók az utángyártott műanyag is.