AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lökhárító választása.

Lökhárító kereső webáruház, minden autótípushoz kedvezményes árakon az alkatreszek.hu kínálatában. Győződjön meg széles választékunkról és tudjon meg többet a lökhárítókról.

Lökhárító az autónk orra, gyakran törik és ha nem javítható, cserélni kell!

Lökhárító az autókarosszéria talán leggyakrabban sérülő része, hiszen pontosan az a feladata, hogy felfogja a kisebb ütközések erejét. Ma már gyakran nem fémből, hanem műanyagból készülnek. Kevesen tudják, de akár a műanyag is hegeszthető, ...


Keresse meg autójához megfelelő lökhárítót:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


...így egyáltalán nem reménytelen vállalkozás az autó műanyag javítás, a horpadások, repedések, törések eltüntetése, a lökhárító hegesztés. Természetesen vannak olyan sérülések, amiket nem lehet javítani, vagy árban jobban megéri újat vásárolni. A karosszéria javítás árak persze nagyban függnek az autó típusától és a választott megoldástól. Webáruházunkban szinte minden autótípushoz található első vagy hátsó lökhárító. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!

Lökhárító festése is lehet megoldás karosszéria javítás után

Lökhárító Karosszéria ellemek

Vásárolható webáruházunkban olyan festék, amivel akár házilag is megoldható a lökhárító esztétikai javítása. Van kimondottan az ilyen műanyagra való spray, amivel a kopott, sérült felületet megfelelő tisztítása után több rétegben rá lehet fújni. Ha ügyesek vagyunk, akár olyan is lehet, mint új korában, de azért ez kockázatos vállalkozás: ha nem vagyunk elég profik, meglehet, hogy a festés hamar lepattogzik, és szegény autónk elég csúnya lesz. Célszerű az igényes fényezés feladatát szakemberre bízni. Különösen akkor, ha a lökhárító nem fekete, hanem a karosszéria színéhez igazodik. A fényezés ár valószínűleg nem veri ki a biztosítékot, pár tízezres nagyságrendről van szó, bár a lökhárító javítás árához hasonlóan ez az ár is függ az autó típusától és a választott megoldástól.