AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Lehajtható asztal gázrugó választása.

A lehajtható asztal gázrugó egy nagyon fontos alkatrész minden autóban, éppen ezért mindig oda kell figyelni arra, hogy az alkatrész megfelelően működjön, ha pedig bármilyen hibát észlel akkor azonnal érdemes lecserélni a lehajtható asztal gázrugóját, hiszen ezt az alkatrészt nem szokták javítani az autószervizekben, ezért csak a cserére van ilyenkor lehetőség. Új lehajtható asztal gázrugót az alkatrész webáruházakban, illetve autós boltokban is lehet kapni.

A lehajtható asztal gázrugó legfontosabb tulajdonságai, adatai

A Stabilus például igazán kifogástalan minőségű gázrugókat gyárt szinte minden autómárkához, ezért mindegy, hogy önnek milyen autója van, biztosan talál hozzá megfelelő lehajtható asztal gázrugó alkatrészt. A Stabilus gázrugók 60 löketesek, hosszuk általában 185 mm, kinyomó erejük pedig 100 N. A Monroe kínálatában is vannak lehajtható asztal gázrugók, ezek 225 mm hosszúak, kinyomó erejük 100N, löketük pedig 80 mm, állócső átmérőjük 6 mm, hengerfuratuk pedig 15 mm. Ennek a lehajtható asztal gázrugót hátul kell beépíteni. 


Keresse meg az autójához megfelelő lehajtható asztal gázrugót:


A lehajtható asztal gázrugó és a karosszéria

A lehajtható asztal gázrugó a karosszéria egyik nagyon fontos része, épp úgy, ahogy a sárvédő, a lökhárító, az ajtó, a küszöb és a visszapillantó tükör is. A lehajtható asztal gázrugóból is, mint az összes többi karosszéria alkatrészből vannak utángyártott, nem gyárilag készült darabok is, arra pedig, hogy ezeket beszerezze, a legalkalmasabb hely egy autószerviz lehet. Ahhoz, hogy megtalálja a legmegfelelőbb lehajtható asztal gázrugót, mindenképpen tudnia kell a cikkszámot. Amennyiben elromlik a lehajtható asztal gázrugó, azonnal egy autószervizhez kell fordulni, és ki kell cserélni azt, hiszen a javításra csak nagyon kevés lehetőség van, és jobban jár egy új alkatrésszel.