AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Központi zár vákuumszivattyú választása.


A központi zár az autó ajtajának nyitását és becsukódását szolgálja, és ma már ez egy mindennapos alkatrésznek számít, hiszen a központi zár távirányítója nagyon apró, kis helyen, a tenyérben is elfér és nagyon könnyen kezelhető. A központi zárat távirányítással kezeljük, ami kényelmes megoldás, és egyben igen biztonságos is. A központi zár vákuumszivattyú a karosszéria egyik nagyon fontos része az ajtók, a visszapillantó tükör, valamint a sárvédők mellett.

A Központi zár vákuumszivattyú részletei

A Bosch cég gyárt nagyon magas minőségű központi zár vákuumszivattyúkat, amelyeket főleg alkatrész üzletekben, alkarész webáruházakban, és autós boltokban lehet kapni. A Bosch által gyártott központi zár vákuumszivattyú 90-es komfort felszereléssel, 13-as jármű felszereléssel, és 4-es zárrendszerrel rendelkezik. Ha a vákuumszivattyú meghibásodik, akkor azonnal érdemes szervizbe vinni az autót, de ennek a javítására nincs lehetőség, tehát egy új központi zár vákuumszivattyúra kell szert tenni, a szakértők pedig egy szempillantás alatt elintézik a beszerelését.


Keresse meg az autójához megfelelő központi zár vákuumszivattyút:


A központi zár és alkatrészeinek meghibásodása

A központi zár becsukódását és nyitását a központi zár motor tudja biztosítani. A központi zárnak több meghibásodási oka is lehet, a leggyakoribb az, hogy eltűnik a központi zár távirányító, vagy hogy lemerül benne az elem, ráadásul a központi zár rendszernek amúgy ez a legsérülékenyebb eleme. Innentől kezdve csakis a kulcsos megoldást lehet alkalmazni, vagyis a vezető felőli ajtót kell kulccsal kinyitni, hiszen ez is központi zárként tud funkcionálni. A központi zár motor és a zárszerkezet hibáját már sokkal bonyolultabb kijavítani, ha ezek közül esetleg előfordul valamelyik, akkor autószervizben tudják csak a szerelők megoldani azt.