AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kézi, láb működtetésű karok választása.

A kézi, illetve láb működtetésű karok mind a karosszéria alkatrészekhez tartoznak az ajtóval, a motorháztetővel, a sárvédővel lámpákkal, a visszapillantó tükrökkel és a küszöbbel, valamint a fényszórókkal együtt. Ezek a karok, mint nevük is mutatja kézzel, illetve lábbal működnek, és ha netán meghibásodnak, akkor mindenképpen ki kell cserélni azokat, tehát keresni kell egy megbízható autószervizt ahol rendelkeznek a megfelelő eszközökkel ahhoz, hogy kicseréljék ezeket az alkatrészeket.

A kormánykerék és a kormányrúd

A két leggyakoribb kézi és láb működtetésű karok a kormánykerék, illetve a kormányrúd. A Sasic gyártó kínálatában mindkettő megtalálható. A kormánykerék első-tengelyes beépítési oldallal rendelkezik, 52-es jármű felszerelést igényel, a kormányrúd pedig ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek az alkatrészek költségesebbek, viszont ha elromlanak, akkor mindenképpen a cseréhez kell folyamodni, hiszen az autószervizek nem vállalják ezen alkatrészek megjavítását. Kormánykereket és kormányrudat legkönnyebben alkatrész üzletekben, illetve alkatrész webáruházakban vásárolhat. 


Keresse meg az autójához megfelelő kézi, láb működtetésű karokat:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Az utángyártott kézi és láb működtetésű karok előnyei

Az utángyártott kézi és láb működtetésű karok legnagyobb előnye, hogy sokkal olcsóbb az új, eredeti alkatrészeknél, ezért manapság egyre többen fordulnak ezekhez. Az utángyártott alkatrészek ráadásul esztétikailag is ugyanolyanok, és a minőségük is kiváló. Ezt a gyárak valószínűleg úgy tudják kivitelezni, hogy olcsóbb munkaerővel és olcsóbb anyagokkal dolgoznak, viszont a minőség mégsem romlik a folyamat során. Az utángyártott alkatrészek tehát alacsony áruk miatt ennyire népszerűek, hiszen ha nem lennének azok, akkor mindegy lenne, ha megvennénk az új, eredeti alkatrészeket.