AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kesztyűtartó választása.


A kesztyűtartó a karosszéria elemei közé tartozik, ráadásul ez egy olyan elem, ami nélkülözhetetlen minden autós számára. A kesztyűtartó egy olyan alkatrész az autóban, amely nem romlik el, így mindig lehet számítani rá, amit minden autós ki is használ. A legtöbb kesztyűtartó fekete, de természetesen igény szerint lehet más színű kesztyűtartókat is szereltetni az autóba. Különböző kesztyűtartókat alkatrész üzletekben és alkatrész webáruházakban lehet kapni.

A kesztyűtartó eredeti célja

A kesztyűtartó eredeti célja, nevéből is adódóan az volt, hogy az autósok ebben tartsák kesztyűjüket. Ezek a kesztyűtartók kezdetben a sofőr mellett voltak a padlólapon egy dobozban. A legtöbb mai járműben a kesztyűtartó egy retesszel záródik be, valamint akár egy kulccsal is meg lehet bizonyosodni arról, hogy senki nem nyúl hozzá a kesztyűtartóban tárolt dolgokhoz. A kesztyűtartót főleg akkor érdemes kulccsal bezárni, ha valaki más használja az autót, vagy ha éppen parkolóhelyet keres (csak abban az esetben, ha ön kabrióval rendelkezik, és annak teteje le van húzva).


Keresse meg az autójához megfelelő kesztyűtartót:


A kesztyűtartó mai használata

A kesztyűtartót manapság nem is csak a kesztyű tárolására használjuk, hanem a sofőrök itt tartják papírjaikat, esetleg telefonokat és egyéb kütyüket is, a nők pedig sminket és egyéb fontos termékeket is tartanak itt, tehát a kesztyűtartóba bármit tehetünk, ami belefér. Amikor megjelentek az első autók, akkor szükségesnek érezték a kesztyűk viselését, a motorokon például még manapság is javasolt kesztyűt viselni. A kesztyűtartó tehát egy igen fontos alkatrésze minden karromszériának. Ha ki szeretné cserélni kesztyűtartóját, akkor mindenképpen forduljon egy autószervizhez, akik rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal ahhoz, hogy meg tudják oldani a cserét.