AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kalaptartó gumi választása.


A kalaptartó gumi a karosszéria elemei közé tartozik az ajtók, a küszöb, a visszapillantó tükör, a motorháztető, a sárvédő, valamint a lökhárítóval együtt. A kalaptartó gumi egy rögzítő elem, aminek nem tulajdonítunk különösebb jelentőséget, viszont ha nem lenne az autóban, akkor azonnal érezni lehetne a hiányát. Az autók és alkatrészek piacán már több gyártó is készít kalaptartó gumikat, tehát a választék szinte végtelen.

Az utángyártott kalaptartó gumik

Manapság már nemcsak arra van lehetőség, hogy eredeti és új kalaptartó gumikat vásároljon, de arra is, hogy utángyártott alkatrészeket szerezzen be ehelyett, ami sokkal olcsóbb az eredetinél, viszont a minősége szinte ugyanolyan, és esztétikailag is egyezik. Ez persze elvárás, hiszen ha nem várnánk el az utángyártott alkatrészektől, hogy ugyanolyan legyenek, mint az eredeti kalaptartó gumik, akkor már mindegy lenne, hogy melyiket vesszük meg. Ma viszont nem mindenki engedheti meg magának az új alkatrészeket, ezért egyre többen fordulnak az utángyártottakhoz, és nem is csalódnak. 


Keresse meg az autójához megfelelő utángyártott kalaptartó gumit:


A kalaptartó gumik tulajdonságai

A Blue print gyártó például kiváló kalaptartó gumikat szokott piacra dobni, amelyek 0,012 kg-osak, tehát igen aprók, és ezek szinte bármilyen autó típushoz megfelelnek. Ezek a kalaptartó gumik csak 3, illetve 5 ajtós autókhoz használhatóak. Mindig érdemes tehát odafigyelni a saját autónk méreteire és tulajdonságaira, hogy ezek alapján csakis a megfelelő alkatrészt vásároljuk meg. Ezen kívül a Hans Pries, illetve a Febi kínálatában is vannak kalaptartó gumik, amelyeknek beépítési oldala kétoldali, tömegük 0,02 kg és minden autóhoz legalább két darab szükséges ezekből. Kalaptartó gumikat főleg alkatrész üzletekben, autós boltokban, illetve alkatrész webáruházakban vásárolhat.