AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kábelek, csatlakozók választása.


Az autónk jelentős részét a karosszéria teszi ki, ide tartozik például az ajtó, a lökhárító, a sárvédő, a csomagtartó, a lámpák és a visszapillantó tükör is. Ez a felsorolás természetesen a teljesség igénye nélkül készült, hiszen a karosszéria alkatrészek listája igencsak hosszú.

Mi is az a karosszéria?

A karosszéria kifejezés francia eredetű, a „carrosserie” szóból származik, amelynek jelentése kocsiszekrény. A karosszériának több fajtáját különböztethetjük meg: létezik például úgynevezett Body on frame típusú, keretre épített kocsiszekrény, acél- vagy létra-alvázas, önhordó, valamint térvázas karosszéria. A jármű ezen része az esetek jelentős százalékában a balesetek során sérül meg, így, hacsak nem vagyunk mi magunk kifejezetten jártasak az autószerelésben, akkor kénytelenek leszünk elvinni a kocsit egy szakemberhez. Egy tapasztalt karosszéria lakatos gondoskodik róla, hogy az autónk nemcsak esztétikai, de biztonságtechnikai szempontból is újra a régi legyen. Ha a kocsiszekrénnyel bármilyen gond merül fel, hajlamosak vagyunk nekiállni a bütyköléshez egymagunk, mondván, hogy egy karosszéria lakatos munkája túlságosan is megterheli a pénztárcánkat. 


Keresse meg az autójához megfelelő karosszéria kábeleket, csatlakozókat:


A helyzet azonban az, hogy, ha nem rendelkezünk a megfelelő szaktudással és a javításhoz szükséges speciális eszközökkel, akkor bizony nagy eséllyel sokkal több pénzt és időt fogunk elpazarolni, mint szeretnénk! Egyebek mellett szükségünk lesz egy karosszéria javító és horpadáskihúzó készülékre is, ami már önmagában véve sem nevezhető olcsó mulatságnak!

Karosszéria kábelek, csatlakozók és egyéb alkatrészek

Akár karosszéria kábelekre, csatlakozókra vagy bármilyen kocsiszekrénnyel kapcsolatos felszerelésre van szükségünk, érdemes jó alaposan utánanéznünk annak, hogy mit és honnan veszünk. Vannak például utángyártott alkatrészek is, amelyeknek a minősége esetenként megkérdőjelezhető, míg más esetben abszolút megfelelő, az ára mindössze azért kedvezőbb, mint az eredeti eszközé, mert a gyártás helyén olcsóbb a munkaerő vagy egyszerűen csak egy közeli országból származik a termék, így a szállítási költséggel együtt az alkatrész ára is jóval alacsonyabb.