AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Javító lemez választása.


Javító lemez, vagy karosszéria javító lemez névvel szerepel a karosszéria elemek között egy nagyon egyszerű termék, amivel a meghibásodott, kilyukadt, elrozsdásodott karosszéria elemeket lehet kipótolni, befoltozni.

A javító lemezzel mintegy befoltozzuk az autót

A javító lemez minden megformázás nélkül egy sima lemezdarab. Ez nem jelenti azt, hogy nem kellene a javítandó karosszériarészre tekintettel kiválasztani. Vagyis, nem mindegy, hogy hol akarjuk felhasználni. Ezek a nagy szilárdságú acéllemezek elsősorban a vastagságukban különböznek egymástól.


Rendelje meg autójához keresett javító lemezét:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Javító lemez autó karosszéria kereső webáruház árak

Ez érthető is, hiszen nem mindegy, hogy az üzemanyag beöntő mellett keletkezett lyukat akarjuk-e vele befoltozni, vagy a küszöböt szeretnénk megjavítani. Nyilván ez utóbbihoz egy strapabíróbb, azaz vastagabb lemezt választunk, mint a betöltő nyílás javításához.

Javító lemez használata komoly szakértelmet igényel

Nem kizárt, hogy egy pőre javítólemezzel is képes valaki nekiugrani a rozsdás autójának és a szükséges javítást elvégezni, a lemezt helyre szabni, megformálni, rögzíteni, alapozóval lefesteni, majd fényezni. Valószínűbb azonban, hogy ezt a feladatot karosszériásra bízza. Mindkét esetben érdemes utánanézni, hogy a szükséges javító lemezt hol lehet a legolcsóbban beszerezni. Ennél az egyszerű javító elemnél is szükséges figyelembe venni a kocsi márkáját és típusát, és gondosan az eredeti karosszériaelemek méreteihez, tulajdonságaihoz igazítani a javító lemez paramétereit. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!