AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Hűtőrács választása.

Hűtőrács védi az autónk hűtőjét a felpattanó kavicsoktól és a kisebb koccanásoktól, elvégre a hűtő károsodása ilyen esetben nagyobb kárt jelentene, mint a hűtőrács sérülése

Hűtőrács autónk hűtőrendszerének védelmében!

A hűtő pedig, mivel szüksége van a menetszélre, ami hűti a klíma rendszerben keringő hűtőközeget, általában a kocsi orrában található, vagyis egy veszélyeztetett helyen. A hűtőrácsot általában akkor szokták lecserélni, ha megsérült, vagy az idő vasfoga megtette a magáért, a hűtőrács elrozsdásodott, tönkrement.


Keresse meg autójához megfelelő hűtőrács autóalkatrészt:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Hűtőrács karosszéria kereső alkatrész webáruház árak

Ez komolyabb érvágás is lehet, hiszen egy hűtőrács – főleg egy gyári hűtőrács – már önmagában is komolyabb összegbe kerülhet, és ehhez adjuk hozzá, hogy a munkát ajánlott hozzáértő szakemberre bízni. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is autójához!

Ez a helyzet azonban csak az egyik lehetséges oka egy hűtőrács cserének.

Sokan esztétikai okokból cserélik le az egyébként még teljesen jó hűtőrácsot, ez az autó tuning egyik legegyszerűbb és leggyakrabban alkalmazott fogása. Szóval le lehet cserélni a hűtőrácsot valami dögösebb, feltűnőbb változatra. Sokféle megoldás van, lehet azt is választani, hogy az új hűtőrács alig különbözzön az eredetitől, csak mondjuk ne legyen rajta márkajelzés. A hűtőrács tuning egyik módszere lehet a hűtőrács krómozás is.