AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Gázpedál készlet választása.


Gázpedál készlet felhasználásával lehet újra cserélni az egész gázpedált, ha az a hosszan tartó használat miatt meghibásodott, megkopott, esetleg valamilyen alkatrésze megszorult, eltörött.

A gázpedál készlet előnyei

A gázpedál készlet felhasználása az elhasználódott és cserére szoruló gázpedál esetében azért előnyös, mert alkalmazásával egy időben és egyszerűen lehet az egész mechanizmust kicserélni, azokat az alkatrészeket is, amelyek ugyan nem hibásodtak meg végzetesen, de esetleg annyira megkoptak, hogy a többi beszerelendő új alkatrész működését megzavarhatnák. A gázpedál valójában egy mechanikus emelő, amelynek az egyik karján maga a pedál található, a másikon a gázbowden csatlakozója, ami a pedál megnyomásakor megfeszül és a megfelelő alkatrész mozgatásával szabályozza a hengerekbe jutó üzemanyag mennyiségét. 


Keresse meg az autójához megfelelő gázpedál készletet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A gázpedál készlet beszerzése

A gázpedál készlet beszerzésekor nem kell a gázpedál egyes alkotó elemeinek állapotát külön-külön megvizsgálni. Egyszerűen az adott márkához, modellhez és évjárathoz illő készletet kell kiválasztani és megrendelni. Aztán annak minél több elmének felhasználásával érdemes a régi gázpedál minél több részegységét lecserélni. Ez alatt kell érteni még a gázpedálon lévő takaró gumit is, mivel annak cseréje akkor is tanácsos, ha az még szilárdan a helyén van és nem kopott meg annyira, hogy alóla kikandikálna maga a gázpedál karja.