AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Első burkolat, autó hűtőrács választása.

Első burkolat, autó hűtőrács védi a jármű motorházát, a mellső szellőző nyílásokat és részben a karosszériát is a mechanikus erőbehatásoktól, magyarul a felcsapódó kövektől, egyéb tárgyaktól.

Az első burkolat, autó hűtőrács a biztonságért

Az első burkolat, az autó hűtőrács mintegy pajzsként működik az autón, védi az ott elhelyezkedő kényesebb szerelvényeket, a fényezést, és a hűtőrendszer hőcserélőjét a sérülésektől. Különösen fontos, hogy a vékony lapocskákból álló, hűtővizet tartalmazó hőcserélő védve legyen, mivel ez az alkatrész elég szenzibilis, könnyen kilyukadhat, ami súlyos zavarokat okozhat az autó hűtőrendszerében. Az első burkolat, az autó hűtőrács az esetek nagy részében műanyag öntvény, az autó dizájnjának a része, sérülése esetén aránylag kis ráfordítással cserélhető. 


Keresse meg az autójához megfelelő első burkolat, autó hűtőrács alkatrészeket:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


A sérült első burkolat cseréje

A sérült első burkolat, vagy autó hűtőrács cseréje nem tartozik a különösen bonyolult feladatokhoz, akár azt is lehet mondani, hogy egyszerűbb, mint az autó márkájához és típusághoz illő csere alkatrészek beszerzése, bár ez sem ördöngösség, hiszen csak a webáruház megfelelő keresőjét kell odafigyelve használni. Fontos tudni, hogy – bár az első burkolat, az autó hűtőrács repedése, törése, akár letörése, nem veszélyezteti közvetlenül és azonnal az autó működését -, ha nem cseréljük időbe, akkor komoly kockázatot vállalunk a javítás elmaradása nyomán bekövetkező károk miatt, amelyek anyagi vonzata többszöröse lehet a burkolat vagy a hűtőrács cseréje költségének.