AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Díszléc autóhoz választása.


Díszléc nélkül valamikor el sem lehetett képzelni egy elegáns autót. Ma már inkább úgy áll a dolog, hogy a díszléc a legkevésbé sem tartozéka a luxuskocsiknak. Mégis, tudomásul kell venni, hogy vannak még gépjárművek, vagy utánfutók, kemping utánfutók, amelyeken előfordul díszléc.

Érdekes és praktikus megoldás a díszléc ragasztó csík, amelynek mindkét oldalán ragasztó felület van.

Ha mégis olyan idősebb autónk van, vagy akár új, amelyen van díszléc, akkor azzal is számolnunk kell, hogy bizony le fog esni. Ilyenkor előfordulhat az is, hogy nem lesz idő szervizbe menni, hanem ott helyben kell visszarakni. Ezen karosszéria elem felrakása nem olyan nagy feladat, ha a díszlécet rögzítő kötőelemek nem sérültek meg.


Keresse meg autójához megfelelő díszlécet:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Díszléc autóhoz

Van azonban olyan is, amelyet nem valamilyen kötőelem rögzít a karosszériához, hanem oda van ragasztva. Ilyenkor a leesett díszlécet a karosszéria és megtisztítása után ragasztóval kell a helyére visszaragasztani.

Autó díszlécének festése sem egy szokatlan esztétikai és minőségmegőrzési eljátás.

Az autódíszléc olyan típusai is léteznek, amelyeket valamilyen színre festettek, így újból felrakásuk előtt, esetleg még egyszer be kell festeni őket. Ugyanis nem minden autódíszléc krómozott, vagy valamilyen natúr fényezésű. Akár így, akár úgy ha a díszléc komolyan sérült, akkor nem csak újra kell festeni, de esetleg újból le kell gyártani. Ez sem nem túl bonyolult, sem nem túl drága eljárás, és számos kisvállalkozás foglalkozik díszléc gyártásával. Tekintse meg további kapcsolódó termékeinket is!