AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Csomagtér teleszkóp választása.

Csomagtér teleszkóp valójában egy gázrugó. A csomagtartó felnyítását és lecsukását könnyíti meg, illetve a nyitva maradását, hogy magától ne csukódjon le.

Csomagtér teleszkóp, ajtó teleszkóp, ajtóemelő teleszkóp vagy éppen autó teleszkóp.

Feladata pedig csak annyi, hogy csomagtér ajtó súlyát ő tartsa, miközben pakolunk. Mert képzeljük csak el, milyen kényelmetlen, ha azt a fránya csomagtér ajtót nekünk kell fél kézzel megtartanunk, miközben a másikkal ki vagy be próbáljuk tenni a nehéz bőröndöket.


Keresse meg autójához megfelelő csomagtér teleszkópot:


Gyakori gyártmányok

Kevésbé gyakori gyártmányok


Csomagtér teleszkóp kereső karosszéria webáruház árakNa, ezt a gyakorlatban is megtapasztalhatjuk, ha hátsó ajtó teleszkóp hibával kell megküzdenünk. A csomagtér teleszkóp feladata tehát, hogy biztonságosan megtartsa felemelt helyzetben a csomagtér ajtaját. Csakúgy, mint egy hasonló alkatrész a motorháztetőt. Persze nem csak a csomagtartóba pakolhatunk – és most ne arra tessék gondolni, hogy vannak szép számmal olyan autósok is, akik az utasteret pakolják tele, nem ritkán akár szeméttel is. A tetőcsomagtartó a megfelelő megoldás a terjedelmes csomagok, vagy például a sílécek szállítására. Tegyük hozzá, nem különösebben bonyolult dolog tetőcsomagtartó segítségével megnövelni az autónk szállító kapacitását. Tekintse meg kapcsolódó termékeinket is!

Csomagtartó teleszkóp meghibásodás

A csomagtartó teleszkóp egy nagynyomású nitrogénnel vagy olajjal töltött henger, amit a végén kiálló rúdhoz rögzített dugattyú két egybenyíló belső részre oszt. Meghibásodásának oka általában az, hogy a tömítés idővel meggyengül és ezért kiszökik a benne lévő olaj vagy gáz. A csomagtartó teleszkóp cseréje ilyenkor gyakorlatilag elkerülhetetlen, hiszen a csomagtér ajtó teleszkóp felújítása általában nem célszerű. A csomagtér teleszkóp javítása ugyanis nehézkes, és kétséges a kimenetele. A tömítése ugyanis többnyire nem is cserélhető, ismételt feltöltése pedig felesleges, mert a hibás tömítés miatt az ajtóemelő teleszkóp idővel újra felmondaná a szolgálatot. Tegyük hozzá, hogy a javítás áráért már egy új ajtó teleszkóp is beszerezhető. A jó hír az, hogy a csomagtér teleszkóp nem tartozik a különösebben drága alkatrészek közé.

Csomagtér teleszkóp autó karosszéria alkatrész